Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendelt valaki eBuy-ről esküvői ruhát?
" Ha a ruha kinai csajszin van, akkor azt a ruhat is kapod tutira."
Ez sem igaz sajnos. Kínai, távol-keleti, közel-keleti országokban kis sufnicégek ezrei, százezrei foglalkoznak ezzel. Sajnos nagyon gyakran előfordul, hogy egy viszonylag tűrhetőbb készít egy saját modelles képet, aztán inkább az kering körbe, hogy ne a közismert cégektől kapják a pereket, milliós bírságokat a képek illegális használata miatt. Maguk között meg mélyen lesz*arják az ilyesmit.
A sufnicég alatt azt értem, amit 100 dokumentációban megtekinthetsz: rosszul felépített, fűtetlen, víz nélküli, düledező épületekben, sokszor Olaszországban vagy más "jól hangzó" helyen, illegális bevándorlók által létrehozott kis lyukak - innen jönnek ezek a ruhák. Bár jobb esetben legalább bevallottan kínai.
Én is kiváncsi lennék azokra a ruhákra amikkel elégedettek voltatok,pesze azzal a képpel együtt amivel hirdették...
én ugyanis kinéztem egyet,de nem merem megrendelni,mert csak olyanokrol találok képet ahol elégedetlen volt a vásárló a kapott ruhával.
Mindenki csak rémisztget,mások az elelnkezőjét bizonygatják,de akik elégedettek,sose tesznek fel képet,ez miért van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!