Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendelt valaki eBuy-ről esküvői ruhát?
Igen, ide is linkeltek már páran :)
Általában ez a végeredmény:
reklámozott kép: [link]
kapott ruha: [link]
Hajrá, ha valami hasonló förtelmet akarsz kézhez kapni.
Tanács: rendelés előtt keress rá az eladó nevére, rengeteg oldal van, ahol ezeket véleményezik. Jó 90%-ban negatívan, szóval ne lepődj meg. Az a baj, hogy sokan (mint az előttem válaszolók is) egyszerűen nem tudják MILYEN egy jó, szép ruha. Nem érzik sem az anyagok közötti különbséget, sem a munka finomságát, sem a kidolgozottságát, mert még életükben nem láttak egy szép példát, csak Mari Néni Faluvégi Szalonjának 20 éves kínálatát.
Ilyen árért tegyük hozzá, hogy eleve tényszerű, hogy az anyagok a legolcsóbb poliészter bélésselymek, legolcsóbb műanyaggyöngyök, amik a ruhákra kerülnek. Szóval szép, finom anyagra ne számíts.
De ami ennél is rosszabb, hogy általában olyanok szabják-varrják ezeket, akik nem is konyítanak hozzá, pár centes órabérért - emiatt a mintákat gyakran száliránynak nem megfelelően szabják ki, így elálló mellrészeket, ide-oda húzódó szoknyarészeket, túl merev vagy kiálló ruharészeket kapunk eredményül.
És ezeket bizony lehetetlen utólag kijavítani.
Ha ennyire jó a ruhád kérlek linkeld be ide. A reklámozott képpel és a kapott képpel együtt. Valamint az ismerősöd ruháját is mellé, ha tudod. Előre is köszönöm.
A nemleges válasz pedig burkolt megfogalmazása annak, hogy hazudozol.
Láttam már nem egy ebayes, aliexpresszes és a többi ruhát közelről, de szépeket vagy az eredetire hasonlítókat még sosem, úgyhogy valóban nagyon érdekelne. Köszi!
Azért, mert nincs igazad. Ha igazad lenne, tisztában lennél vele, hogy a ruhád valóban jó minőségű volt, akkor meg mernéd mutatni.
De mivel nem mered, ez annyit jelent, hogy nem mondasz igazat, szégyelled. Ilyen egyszerű az egész. A felháborodásod méginkább ezt igazolja.
Gondolom te szalonos vagy es mostansag rosszabbul megy az uzleted, mivel egyre tobben valasztjak ezt az olcsobb megoldast. A lenezo stilusod felismerheto, minden egyes ilyen temanal osztod az eszet. Ra kellene jonnod vegre, hogy sokaknak megfelel az ebayen rendelt ruha. Sok a gagyi, ez teny, de igenis lehet szepeket es jo minosegueket kapni.
Hogy a temahoz is szoljak, erdemes olyan ruhat valasztani, ami nem masolat. Ha a ruha kinai csajszin van, akkor azt a ruhat is kapod tutira.
Nem vagyok szalonos, isten ments. Ha az lennék, gondolom belátod, hogy a saját termékeim promotálnám. De ehelyett válogatás nélkül magyar és külföldi tervezők megbízható, közismert márkák munkáit szoktam ajánlani, vásárlási hely javaslata nélkül.
Tudom, hogy sokan pikkelnek rám ezért, de az ilyen hülyeségeket, hogy valaki 30.000 ft-ért állítólag "jó minőségű" ruhát kapott, látni sem bírom, mert ordít róla a hülyeség. Ha tisztában lennél a jó minőségű anyag méterárával, nem írnál ilyen baromságokat.
A célom pedig semmi más, minthogy megkíméljem a kérdezőt egy hatalmas nagy csalódástól.
A legtöbb kérdésnél, ahol válaszolok alternatívát, javaslatokat is szoktam tenni - már ha van mire - nem kötekedés a célom, csak annak elkerülése, hogy valaki nem hozzáértőként értéktelen, túlárazott és illegális/lopott anyaggal reklámozott árúra költse a pénzét, abban a tévhitben, hogy személyre szabottat, minőséget kap.
Neked is megvolt a lehetőséged arra, hogy bizonyítsd, hogy mennyire "minőséget" kaptál. Nem éltél vele. Ez szerintem minden cseppnyi logikával is rendelkező ember szemében annyit jelent, hogy valami mégsem stimmelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!