Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Nekünk 2012-ben felrakással 280 Ft volt. Ez volt az egyik legolcsóbb ajánlat amit kaptunk.
2/11 anonim válasza:
Változó... 100 db felett 250 felrakás nélkûl, tavaly ez volt a legolcsőbb..
(Leszámitva, amikor az étterem ajánlatában benne volt, ott létszámtólmfüggetlenül 200 ért tették fel)
3/11 anonim válasza:
Nem tudom hány darabot szeretnél, de bármelyik varrónő meg tudja csinálni, vagy akár magad is megvarrhatod, ha van géped. Annyira egyszerű!
4/11 anonim válasza:
Nálunk 350, de nem az a szokásos gagyi, szék lába kint van típusú.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak mert az anyosom beakarja nekem adni, hogy 100 ft-ért a sogornömnek a 60 személyes lagziba ennyiért feltették a székekre..nálunk 200 személy lesz..és oda már pénzkidobásnak tartja és belekontárkodik...pedig nem is neki kéne fizetni..na mindegy, csak kiváncso boltam, hogy 100 ft-ért biztos nem kapunk a székekre..
2014. jan. 28. 14:05
6/11 anonim válasza:
100ft-ért max a masnit kapod, de talán még azt sem...
7/11 anonim válasza:
Nálunk ez ajándék volt az étterem részéről.Ha vidéki vagyok megírom priviben melyik étterem.
9/11 anonim válasza:
190 ft/db a legolcsóbb, de el kell menni érte, és neked kell feltenni, majd a végén visszavinni.
Az átlag ár felrakással 500 ft/db!
10/11 anonim válasza:
Nálunk 350 Ft lesz a székszoknya + masni, de mivel mi dupla színes masnit akarunk (fekete-pink), ezért + 100 ft, tehát 450 Ft lesz összesen masnival együtt. 100 Ft-ért tuti nem kapott sehol, vagy csak gagyit. 100 fő felett ingyenes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!