Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ilyen kérdést sértődés nélkül visszautasítani?
Van egy kolléganőm, nemsokára esküvője lesz. Megkért, hogy legyek koszorúslány az esküvőjén. Egyelőre nem adtam rá választ, szerencsére úgy alakult a helyzet, hogy megzavartak, és nem folytattuk a beszélgetést azóta sem. (ja, ez is telefonon zajlott, mert más-más üzletben dolgozunk, eddig össz. max 2x találkoztunk, csak telón van kapcsolat, abból is csak annyi, amennyi muszáj.)
Szóval a lényeg: eszem ágában sincs, még akár csak vendégként is elmenni az esküvőjére. Munkakapcsolat van csak köztünk, a legkevésbé sem vagyunk barátok. A hideg ráz a csajtól, buta mint a tök, csak ő akar mindig beszélgetni, én ha lehet kerülöm ezt is.
Persze, normális meg kedves vagyok vele, mivel a kolléganőm, és nem akarok senkivel rosszba lenni, de nem akarok tőle semmit.
Hogy lehet ilyen helyzetben nemet mondani? Mi a normális indok, ha a valódi az lenne, hogy "eszem ágában sincs, mert a hideg ráz tőled, te sötét liba?" :)
Szerintem a befizetett utazás vagy program a legjobb... Ha mondjuk nem követ facebook-on, twitteren, vagy ilyesmi.
Nekem ez megtörtént - pedig szerettem volna ott lenni az esküvőn - de be volt fizetve a londoni utazás.
Én is inkább az őszinte csoporthoz tartozom. Finoman, mégis céltudatosan, hogy véletlenül se értse félre, ti munkatársak vagytok nem pedig barátnők. Én elmondanám, hogy ne haragudjon, de ezt nem vállalom.
Egyébként, akik a kifogásokra voksoltak, az utazás nagyon jó ötlet, mivel még nem tudsz időpontot. Tehát, ha úgy döntenél, hogy ezt választod, akkor is "nyeregben" Vagy, hiszen amikor közli az időpontot, akkor hopppsz....ti pont akkor utaztok el.... :-)
Mivel már dolgozol, gondolom nem 15 éves kiscsaj vagy akinek a koszorúslányság a legfőbb vágya.
NYugodtan mondhatod neki, hogy úgy érzed, hogy te már idős vagy koszorúslánynak és nem éreznéd jól magad ebben a szerepben.
Szerintem is légy öszinte!
Bár mondjuk nem értem :) koszoruslánynak a barátnöket szokták megkérni...
Viszont hamár megkért..akkor nyilván azt hiszi hogy Ti vagytok olyan jóban...ezt is jobb lenne tisztázni ha ez a véleményed róla..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!