Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kölcsönkérték a kocsimat esküvői kocsinak, amibe egy gyenge pillanatomba belementem. Hogy lehetne ezt szépen visszautasítani?
Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 19:49
1/9 anonim válasza:
Máskor ha megkérnek valamire akkor mondd azt, hogy szeretnél rá aludni egyet :) NEm tudom hogyan lehetne vita mentesen visszacsinálni már. A pár tiszta idegbeteg lesz, hogy honnan szerezzen kocsit az utolsó pillanatban.... vagy mikor lesz az esküvő?
2/9 anonim válasza:
ugy hogy keresel nekik masik alternativat engesztelesul a te kocsid helyett. legkozelebb meg ne valaszolj elhamarkodottan.
3/9 anonim válasza:
Nálam 2 lehetőség lenne ilyen helyzetben:
1. keresnék nekik az enyémtől sokkal jobb kocsit, ha bérelni kellene állnám a bérlését.
2. így jártam, nem csinálok s..get a számból.
5/9 anonim válasza:
Most már szerintem ne csinálj segget a szádból. Ha már megígérted, akkor tartsd be szerintem.
6/9 anonim válasza:
kölcsönkérték, vagy téged kértek meg, hogy fuvarozz vele? mert nem mindegy...
ha téged kértek, és úgy nem szeretnéd, akkor passz...
ha kölcsönkérték, akkor mondd meg, hogy csak úgy, ha te vezeted
7/9 anonim válasza:
Szerintem is akard vezetni te. Így le se maradnál, és a biztonságban éreznéd.
8/9 anonim válasza:
ha vállalod a sofőrködést, akkor nem eshet nagy baja az autódnak.
én mondjuk semmilyen alkalomra nem adnám kölcsön a kocsimat, és nem azért mert irigy dög vagyok, hanem mert ha baja esik, akkor esélyes, hogy a barátságnak befellegzett.
9/9 anonim válasza:
Mibe, h a bnőd/feleséged meg most nemrég írt ki egy kérdést, h a férjének a haverja összetörte a kocsiját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!