Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nincs mulatós, akkor ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs mulatós, akkor ne is legyen lakodalom?

Figyelt kérdés

Mondtam szüleimnek, hogy ha majd megházasodom akkor a lakodalmamon nem szeretnék mulatós zenét. Erre azt vágták a fejemhez, hogy akkor ne is tartsak nagy esküvőt menjek a hivatalba, írjam alá a papírt és kész.

Hozzáteszem falusi emberek, de nem hiszem el, hogy esetleg nem lehetne valami modernebbet használni.

Mindenki azt mondta, hogy az esküvő és a lakodalom életem legszebb napja/legjobb bulija, de ha egyszer gyűlölöm a mulatóst akkor engedjek és érezzem rosszul magam a saját esküvőmön?

2014. jan. 24. 14:27
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
9%

Kérdés hogy miért akarsz lakodalmat?

Látott már valaki LAKODALMAT magyar mulatós,vagy igényes cigányzene nélkül???

Igaza van a szülőknek...ha lakodalmat csinálsz,akkor igen is figyelembe kell venni a közizlést és ne várd el,hogy Marinéni,Józsibácsi ,főleg ha "Ők" lesznek a többség a "mitomén " milyen rock vagy akármilyen számukra élvezhetetlen zene mellett lessék végig a te nagy lagzidat...hacsak nem szolgálsz fel fűves cigit vagy egyéb tudatmódositót,amely elviselhetővé teszik számukra az éjszakát!

Ha kizárólag a te napod és csak a te igényeid a fontosak,akkor tényleg elég egy pub-ba beülni a hivatali eskü után a barátokkal és kész..ennek ,amit egyesek írnak semmi értelme!

Basszus a lagzi,az mulatozás,mulatós,magyaros ,táncolós...ennyi!

Nem vagyok sem vénasszony,sem bugris igénytelen paraszt,de a lakodalom fogalmával tisztában vagyok!

Te kedves kérdező és hasonló gondolkodású társaidnak ezek szerint fogalmatok sincs ,hogy mi a különbség ??

Minden rosszindulat nélkül írok,komolyan!

Ha meghivsz embereket,hogy veled ünnepeljenek ,akkor igen is baromira illik tiszteletben tartani az ízlésüket,egyébként nagyon nagy égés lesz,rossz hangulat és értetlenség!

Van arany középút...lehet ilyen és olyan is...

mindenki kedvére,egyébként nem ér elvárni a "boritékot" sem!

2014. jan. 26. 22:01
 42/42 anonim ***** válasza:
0%

22.01 vok

még valami...

az idősebbek sokkal toleránsabbak tanulhattok tőlük,

mert nagyon sok igazi lakodalomban voltam,ahol "Józsibácsi és Marinéni" Eddára,stb tombolt a fiatalokkal ,mert ök eltudták fogadni...és alkalmazkodtak a jó kedv és többség kedvéért!

Ennél a kérdésnél is kitűnik,milyen öntörvényű és önző a mostani generáció,én szégyelem magam!!!

De azt hiszem teljesen felesleges ezen felhúznom magam,csak el kellene gondolkodni kicsit!

2014. jan. 26. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!