Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs mulatós, akkor ne is legyen lakodalom?
Mondtam szüleimnek, hogy ha majd megházasodom akkor a lakodalmamon nem szeretnék mulatós zenét. Erre azt vágták a fejemhez, hogy akkor ne is tartsak nagy esküvőt menjek a hivatalba, írjam alá a papírt és kész.
Hozzáteszem falusi emberek, de nem hiszem el, hogy esetleg nem lehetne valami modernebbet használni.
Mindenki azt mondta, hogy az esküvő és a lakodalom életem legszebb napja/legjobb bulija, de ha egyszer gyűlölöm a mulatóst akkor engedjek és érezzem rosszul magam a saját esküvőmön?
Ugyan már... Miért kellene kötelezőnek lennie a mulatósnak? Eddig sem szerettük, akkor miért pont a saját lagzinkon erőszakolnánk meg magunkat az ilyen zenével?
Mondjuk hála a jó égnek, az én szüleim tuti nem reklamálnának, ha nem lesz mulatós, apukám a rock zenét szereti, meg az operákat, anyukám meg úgyszintén klasszikus rockot, meg tulajdonképpen mindenféle retro slágert. Mondjuk nálunk főleg rockabilly, swing, meg effélék lesznek, ezeket még a 80 éves nagymamám is csípi :D Szerintem ő fog a legtöbbet táncolni, elvégre fiatalkorában is ezekre ropták a legtöbbet nagypapámmal :D
De egyébként sem értem, hogy miért kéne arra építeni, hogy az idősebb rokonok ezt vagy azt szeretik. És? Azért egy fiatal párnak gondolom fiatal barátaik vannak, azok is ott lesznek, ők meg nyilván a fiatalosabb zenéket szeretik.
A mi lakodalmunkban sem volt mulatós zene, és senki nem itta csacsi részegre magát (na jó, volt aki igen, de az sem a zene miatt...), meg lehet találni az arany középutat.
J és 30 éves vagyok, anyámék 5-es, férjem szülei a 60-as éveikben vannak, és egyikünk sem szereti a mulatós zenét. Én speciel pont az ilyen bódiguszti féle sz.arokra nem tudok táncolni, sőt rökönyödj meg kedves 5-ös (ha jól emlékszem, ha nem, akkor bocs) válaszoló, az akkor 79 éves nagyapám a lánya második esküvőjén együtt ropta a "modern" zenére a 15-20 évesekkel a külön fiataloknak kialakított táncteremben. Állítom ő érezte a legjobban magát mindannyiunk közül... :D
"Szüleim generációja (60 évesek) nagy Led Zeppelin, Beatles, pink floyd rajongók"
26 vagyok, és ugyanezek a kedvenceim. Nem hallgatnék olyat, ami nem tetszik.
Nálunk se lesz mulatós, nem is értem miért kéne azt hallgatni arra táncolni, amit mind a ketten utálunk.
Örüljenek a vendégek, hogy nem metál fog menni :)
Ilyesmi lesz:
https://www.youtube.com/watch?v=gj0Rz-uP4Mk
https://www.youtube.com/watch?v=rz6g8zTG-pc
Ha pedig valaki nem érzi magát jól, mert nem mulatós van, az mehet Isten hírével. Komolyan nem fog hiányozni az aki ezért veri magát a mi napunkon.
Az én lagzimon Judas Priest, Guns N Roses, Led Zeppelin, Iron Maiden, Ossian, Lord, Sing Sing, P Mobil, AC/DC, Motörhead lesz :D
Ha meg olyanom van, akkor Burzum.
Olyanok meg se lesznek hívva akik nem szeretik ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!