Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs mulatós, akkor ne is legyen lakodalom?
Mondtam szüleimnek, hogy ha majd megházasodom akkor a lakodalmamon nem szeretnék mulatós zenét. Erre azt vágták a fejemhez, hogy akkor ne is tartsak nagy esküvőt menjek a hivatalba, írjam alá a papírt és kész.
Hozzáteszem falusi emberek, de nem hiszem el, hogy esetleg nem lehetne valami modernebbet használni.
Mindenki azt mondta, hogy az esküvő és a lakodalom életem legszebb napja/legjobb bulija, de ha egyszer gyűlölöm a mulatóst akkor engedjek és érezzem rosszul magam a saját esküvőmön?
Szüleim a negyvenes éveikben vannak, az egész család inkább a rockzenét szereti (mivel ők mindig is azt szerették, én ebben nőttem fel és megszerettem pár évesen)
Nekem még kilátásban sincs esküvő meg lakodalom, de ha most tervezném, én kb minden stílusból válogatnék össze zenéket, pár mulatós, pár mai "partyzene", pár rock-szám, stb, persze mindenből próbálnék "minőségibbet" választani, ami kellően dallamos, és talán populárisabb, tehát pl rock alatt nem a zúzós hörgősmetált értem, pedig én azt is szeretem :D
Szerintem lehet kompromisszumokat találni. Pl. ti szeretitek, illetve rokonság szereti a rock&roll-t? Arra is lehet táncolni, bulizni. Vagy a mostani zenék amik rádióban mennek és pörgősek, dallamosak. Ezerféle zene van amire lehet bulizni, nem csak a Kaczor Feri :D
24-esnek igaza van. Teljesen mindegy, milyen alkalomról van szó, értelmes ember nem hív úgy vendégeket, hogy utána meg nem veszi őket figyelembe. Végtelen bunkóság, hogy úgy álljunk a meghívottakhoz: "Ez a mi nagy napunk, sz*runk rá, hogy hogy érzitek magatokat.". Ilyen mentalitással tényleg nem szabadna vendégeket hívni.
Szerintem zenei téren lehet olyanokat válogatni, amiket te sem utálsz és a család is szeret rá táncolni. Én voltam olyan lagzin, ahol alig volt mulatós. Szerintem a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.
Azért k*.rva nagy különbség van aközött, hogy sz*rnak a vendégek fejére meg hogy nem mulatós lesz.
Ennyi erővel ha a vendégek kedvére akarunk tenni akkor írják meg ők a menüt, legyen szavazás a torta ízéről és ők mondják meg milyen ruha legyen az arán. Nevetséges.
Nyilván a pár ízlésének megfelelő zene szóljon, kultúrált keretek között, a vendégek igényeinek is helyet hagyva. Ha bulizni akarnak, azt már többen is írtuk, hogy nem csak mulatósra lehet. Ha meg nem akarnak, akkor tökmindegy, így is úgy is találnának okot a sértődésre.
Voltam már nem egy esküvőn, ahol nem volt mulatós, és érdekes módon volt tánc és hangulat, és a falusi rokonok sem szontyolodtak el.
26-os, én is ezt mondtam. Csak azzal nem értek egyet, amit valamelyik hozzászóló írt, hogy csak a pár számít, a vendégek meg alkalmazkodjanak.
Persze, hogy ez a pár nagy napja, de azért teljesen figyelmen kívül hagyni a vendégeket nem lehet.
Én is úgy gondolom, hogy nem muszáj, hogy mulatós zenék legyenek, de azért olyan zene legyen, amire tudnak és akarnak táncolni a vendégek.
Egy-két kérdés:
-szeretnéd, hogy jól érezzék magukat a szüleid?
-szeretnéd, hogy jól érezzék magukat a vendégek?
-szeretnél tőlük nászajándékokat ill. sok pénzt kapni?
-van még kérdésed??
24: nem extrem igenyei vannak a parnak, hogy sult rovarokat talaljanak meg indiai szitar zene szoljon, hanem csak annyi, hogy mulatos ne legyen. Innentol kezdve meg miert az osszes vendeg kivansagahoz alkalmazkodjanak ha az nekik nem tetszik? Ennyi erovel legyen Metallica is, mert az unkaocsi csak azt hallgat, legyen rock and roll mert a nagybacsi szereti...
Eddig ami eskovore meghivtak az nem mind az en izlesemnek maximalisan megfelelo volt, de tudomasul vettem, hogy a parnak ez tetszik. Az en eskuvom meg olyan volt, ami meg nekunk tetszett. Biztos nem volt mindenki maradektalanul elegedett,de nem tudtam kerdoivet korbekuldeni es megszavaztatni.
Amugy meg az ismerosi koromben senki nem szereti a mulatost,manapsag mar alig van, aki szeret erre bulizni. Akkor miert is kellene par emberhez alkalmazkodnia a parnak es a vendegek nagyobb reszenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!