Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nincs mulatós, akkor ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs mulatós, akkor ne is legyen lakodalom?

Figyelt kérdés

Mondtam szüleimnek, hogy ha majd megházasodom akkor a lakodalmamon nem szeretnék mulatós zenét. Erre azt vágták a fejemhez, hogy akkor ne is tartsak nagy esküvőt menjek a hivatalba, írjam alá a papírt és kész.

Hozzáteszem falusi emberek, de nem hiszem el, hogy esetleg nem lehetne valami modernebbet használni.

Mindenki azt mondta, hogy az esküvő és a lakodalom életem legszebb napja/legjobb bulija, de ha egyszer gyűlölöm a mulatóst akkor engedjek és érezzem rosszul magam a saját esküvőmön?

2014. jan. 24. 14:27
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%
30: a kerdesben mulatos zene szerepel mint a szulok igenye.
2014. jan. 24. 19:39
 32/42 anonim ***** válasza:
94%

Van egy olyan érzésem, hogy a mulatós zene oldalát fogók a tipikus 60 éves falusi emberek, akik ingyen evési-ivási lehetőségként tekintenek az esküvőkre...

Értelmes rokonnak, barátnak szerintem nincsenek ELVÁRÁSAI a szerettei esküvőjével kapcsolatban, azért megy oda, hogy a párral ünnepeljen, és nem azon hisztizik, hogy nem az ő kedvenc zenéje megy. A pofám leszakad...

2014. jan. 24. 19:54
 33/42 A kérdező kommentje:

Mondjuk ilyen stílusban szerejük a mulatóst:

https://www.youtube.com/watch?v=FAsJ-mNB2Go

2014. jan. 24. 20:01
 34/42 anonim ***** válasza:
85%

Én azokat nem is hívnám meg az esküvőre, akik nekiállnak követelőzni. Nyilván figyelembe kell venni a vendégek ízlését vmilyen szinten, de azért mégiscsak a pár napja, ne ők írják elő, hogy mi LEGYEN. Nyilván technót nem érdemes 80 éves vendégeknek nyomni, de a mulatóson kívül is létezik táncolható, kellemes zene (a rocky, magyar táncdalok, funky, latin zene jó átmenetek tudnak lenni). Én inkább nem tartanék lagzit, ha kötelezne arra vmi überintelligens rokon, hogy vmi gagyi mulatós legyen (igényesebb mulatós és magyar nóta is kevés, kérésre).

Az addig rendben van, hogy a párnak is kell törődni a vendég ízlésével, de azért értelmes vendég meg tisztában van azzal, hogy ez a pár napja, és örül a boldogságuknak... ebbe meg az is beletartozik, hogy nem akarja rájuk erőltetni az akaratát, meg bizonyos szinten túl nem fikázza az esküvőt (nyilván, ha nagyon illetlenül viselkedik a pár, az más... pl. nagyon gagyi kaját szolgálnak fel spórolás miatt, de közben elvárnák a borítékot stb.)...

2014. jan. 24. 20:09
 35/42 anonim ***** válasza:
18-as esküvőjére szívesen elmennék! Legalább 1 tánc erejéig! :)
2014. jan. 24. 20:29
 36/42 anonim ***** válasza:

18-as vagyok, örülök, hogy maradnál :) rockabilly lesz végig, de a kaja se a hagyományos. Ültetett állófogadás, falat méretű kajákkal, önkiszolgálással.

Kb. ilyen:

[link]

2014. jan. 24. 20:53
 37/42 anonim ***** válasza:
12%
32-es, 22 éves vagyok, és azon az oldalon vagyok, hogy ne csak mualtós és na csak mosern legyen, hanem a kettő együtt, hogyha a vendégek ilyen közegből jönnek. Könyörgöm, ha a párt nem érdekli a vendégek iényei akkor minek hívták meg őket? A mualtós pedig számomra nem a parasztos, bunkó dalok, hanem verbunk, csárdás, stb... És egyébként, mi lenne azzal a bajod, ha a mulatóst a 60 évesek pártolnák? Netán lenézed őket, akik (valószínűleg) sokkal több tapasztalattal rendelkeznek mint te? Egy kis tisztelet tán hiányzik belőled...
2014. jan. 24. 20:58
 38/42 anonim ***** válasza:
78%

"Könyörgöm, ha a párt nem érdekli a vendégek iényei akkor minek hívták meg őket? "

Ha a vendégeket nem érdekli a pár igénye, akkor minek mennek el az esküvőre?

2014. jan. 24. 22:34
 39/42 anonim ***** válasza:
28%

Szia,

én 22 éves vagyok és szeretem a mulatóst IS :D

Megjegyzem,hogy budapesti vagyok és semmi közöm a faluhoz nyóckerhez cigókhoz meg társaihoz,csak szeretem és kész.

Szerintem is van a mulatós között olyan számok,amikre lehet jól bulizni táncolni,kielégíti a mulatós kedvelő vendégek ízlését és a tiéteket sem piszkálja!

Persze,legyen amit ti akartok nyilván,de szerintem kicsit lazíts és nézz körbe a széles paletta lehetőségein,hátha van pár olyan szám,ami nem kergetne ki a világból :)

2014. jan. 24. 23:12
 40/42 anonim ***** válasza:
96%

Nevessetek ki, de nemhogy mulatós zenét nem ismerek, de magyart sem, 11 éves koromban hallgattam utoljára a tesóm Bestiák kaziját, és annyi.

Ha egész életemben kerültem az ilyenfajta dolgokat, majd pont az esküvőmön fog szólni az általam gyűlölt zene?

Ennyi erővel én meg viszem a Van Halen-t a következő esküvőre, amire hivatalos vagyok, és morci leszek, amíg nem játsszák le.

2014. jan. 25. 00:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!