Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nincs mulatós, akkor ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs mulatós, akkor ne is legyen lakodalom?

Figyelt kérdés

Mondtam szüleimnek, hogy ha majd megházasodom akkor a lakodalmamon nem szeretnék mulatós zenét. Erre azt vágták a fejemhez, hogy akkor ne is tartsak nagy esküvőt menjek a hivatalba, írjam alá a papírt és kész.

Hozzáteszem falusi emberek, de nem hiszem el, hogy esetleg nem lehetne valami modernebbet használni.

Mindenki azt mondta, hogy az esküvő és a lakodalom életem legszebb napja/legjobb bulija, de ha egyszer gyűlölöm a mulatóst akkor engedjek és érezzem rosszul magam a saját esküvőmön?

2014. jan. 24. 14:27
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
97%

dehogy...nálunk végül volt mulatós, de kevés, és csak kérésre

mi is így voltunk mint te.. annyit meg elbírtunk amennyi volt:D

falusi lagzi volt a miénk is

2014. jan. 24. 14:29
 2/42 anonim ***** válasza:
80%

Dehogyis, nyugi, majd megbékélnek a falusi rokonok is :)

Unokatestvéremék lagziján pl. rock and roll ment, és az idősebbek is buliztak rá. Persze azért ne disco-techno zenét tegyél be, de mulatóst sem kell.

2014. jan. 24. 14:32
 3/42 anonim ***** válasza:
93%
Van átmenet a 2 között is, csak meg kell találni a jó zenekart. Mi találtunk egy ilyet, írj, ha érdekel :)
2014. jan. 24. 14:38
 4/42 anonim ***** válasza:
66%

Vannak normális mulatós zenék is nem csak Lagzi Lajcsi.

Kérésre mulatós jó ötlet (de sztem ez is legyen mondjuk 10-15 szám vagy csak 22:00-23:30-ig lehet kérni, mert ha sokan vagytok és mindenki azt szereti egész bulin az fog menni). Így van arany középút és amíg megy a kívánságműsor addig meg pl.: a menyasszony átöltözik így hallgatni sem kell. Így mindenki boldog. :)

25/N

5/42 anonim ***** válasza:
15%

Ha nincs mulatós zene, akkor a többség elunja magát. A 30-40 évesek nem táncolnak rockot, hogy a diszkózenét ne is említsem.

A lakodalomnak a vendégek ízléséhez kell alkalmazkodni.

Ha nem tudnak táncolni, csak beszélgetni, akkor unalmukban sokan többet isznak, mint kellene.

6/42 anonim ***** válasza:
33%
Ha az ember kévekötő lányt vesz el, vagy jobbágyhoz megy feleségül, akkor bizony mulatós a módi. Cigányprímás, flitteres násznép, részeg vőfély, harminc sátor... ha meg akarja mutatni a falunak, hogy aztán igen! Mások meg csak összeházasodnak és örülnek. Ilyen is van. nekem hiába volt parasztlány a feleségem, egyszerűen csak megesküdtünk és másnaptól éltünk tovább, mint addig. ))
2014. jan. 24. 14:40
 7/42 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem az legyen, amit Ti szeretnétek a pároddal.

ha a szüleid ennyire ragaszkodnak a mulatóshoz, akkor olyan zenekart kérjetek fel, akik mindenféle zenét játszanak.

Max. megbeszélitek a zenekarral, hogy kevesebb mulatós legyen és több modernebb. Sok boldogságot! :)

Nálunk mondjuk inkább mulatósabb lesz. A mién is vidéki esküvő lesz, de nekem semmi bajom a mulatóssal, ezeket a modernebb zenéket úgyis napi szinten hallgatom, a mulatóst meg nem.

2014. jan. 24. 14:45
 8/42 anonim ***** válasza:
89%

5.:

Nem tudom, te milyen környezetből származol, de nálunk illik tiszteletben tartani az ifjú pár ízlését és választását - értsd: nem szokás rinyálni, hogy legyen mulatós, ha ők nem szeretik.

Azt sem tudom, honnan veszed, hogy a 30-40 évesek nem szeretik a rockot; 50-60 között vannak a szüleim, apósomék, nagybácsik, nagynénik is, a fiatalkoruk volt az egyik legnagyobb "rock" korszak bevallásuk szerint. Az más kérdés, hogy ők a rock alatt mit értenek, nyilvánvalóan nem a 12 éveseknek való tankcsapdát meg pokolgépet, hanem az akkori, mára már klasszikusnak számító bandákat (ac/dc, rolling stones, guns'n'roses, de magyar bandák pl. hobó vagy hasonlók is).

Értelmes ember pedig nem kezd el vedelni mértéktelenül attól, hogy nem mulatós megy, hanem attól még kultúráltan viselkedik, és megpróbálja élvezni a lakodalmat továbbra is. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg lesznek olyan fiatalok, akik csinálnak megfelelő hangulatot az adott zenére.

2014. jan. 24. 14:46
 9/42 anonim ***** válasza:
88%

micsoda? 30-40 évesek szted csak muatóst... haha-haha-.

komolyan.. szüleim 10 évvel ezelőttig diszkóba jártak, most 50 évesek..

azóta csak azért nem, mert már csak tinik járnak oda,

tehát annak ellenére, hogy ők speciel kedvelik a mulatós zenét is (a hallgathatóbbat, nem Bódy Gusztiékat), ugyanúgy buliztak a rockan'roll-ra és a retróra..a mai táncolós zenére, mert természetesen az esküvőnkön azért nem modern diszkó zene ment

1.

2014. jan. 24. 14:47
 10/42 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a mulatós szeretete nem kor kérdése. Nagyon idős és intelligens ismerőseim, rokonaim vannak, akik sohasem szerették a műdalokat, mulatós zenét, és tudok tizenéves visszamaradottról, aki viszont igen. Ez nem kor, hanem igény vagy környezeti behatás kérdése. Van, aki csak a templom melletti presszóig/kocsmáig jut el életében, mint fizikailag, mint szellemileg. De ettől még lehet jó ember is.
2014. jan. 24. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!