Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a rokonoknak?
Félreértés ne essék, nem szólok meg senkit, aki terhesen, vagy mar anyaként habos ruhát akar felvenni. En nevetségesnek tartom, de nem ram tartozik es nem is szoktam véleményt nyilvánítani rola, ha kérdezik.
Aki irta, hogy a gyerek a kifogás. Nem hiszem, hogy kifogást kellene keresnem, de veheted annak. Nyilván a többség nem szűzen megy férjhez, de igen egyértelmű, hogy nem az, ha ott a gyerek, vagy a nagy has. Nekem ez igenis visszatetsző. Nem tudom egyebkent, hogy gyerek nelkul választottam volna fehéret vagy sem. Nem hiszem, hiszen mar a korom miatt se lenne helyénvaló az en szememben.
egyáltalán nem voltál bunkó, te elmondtad a véleményed, bár igazuk van az előttem lévőknek, hogy nem kortól, gyerektől, szüzességtől függ hogy milyen ruhát vegyél fel, biztosan találnál magadnak megfelelő menyasszonyi ruhát, de ez a Te dolgod, Te döntöd el, hogy miben szeretnél férjhez menni! :)
Sok boldogságot! :)
egyrészt baromság, hogy a szüzeséget szimbolizálja a fehér ruha...ez csak egy dvat..(akárki utánanézhet, hogy csak manapság akarják ennek tulajdonítani..atán csak 1840 óta létezik fehér menya.ruha)
szerinte nem béna, ha valakinek jól áll, ha van gyerek ha nem.. de ez nem is lényeg..
a lényeg az, hogy te nem szeretnél... viszont ha tudtad, hogy ő kismamaként milyen ruhában volt, akkro igen tapintatlan és bunkó voltál..
megelégedhettél volna annyi válasszal, hogy te ilyen ruhát képzeltél el magadnak...és pont..
miután szólt, hogy rosszul esik, még rátettél egy lapáttal..úgyhogy sajnálom, szerintem tényleg nagyon bántó voltál...
Nem feltétlenül kell fátyol. Szerintem nagyon szép és visszafogott ruhák vannak ma már az idősebb korosztálynak is, úgyhogy nem ezen múlna a téma.
Ha tudtad a beszélgető partneredről, hogy ő terhesen ment férjhez fehér ruhában, akkor egy nem voltál valami tapintatos igen, de ezt leszámítva nagyjából senkinek semmi köze ahhoz, hogy te miben akarsz férjhez menni!
Nem voltál bunkó. Utálom az ilyet, amikor a sértődős fél keveri a fogalmakat.
Megkérdezett, te meg elmondtad, ennyi. Van ám egy mondás: akinek nem inge, ne vegye magára, itt teljesen így van!
Hát igen, a rokonait nem válogathatja meg az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!