Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Igaza van a rokonoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a rokonoknak?

Figyelt kérdés
Hamarosan férjhez megyek. Beszélgettünk az esküvorol az egyik csaladtagommal, aki megkérdezte, hogy milyen ruhám lesz. Mondtam hogy mivel nem vagyok mar fiatal, ráadásul gyerekem is van, nevetségesnek es alkalomhoz nem illenek érezném a hófehér menyasszonyi ruhát, igy egy kosztüm, vagy ruha lesz, valószínűleg fehér beütéssel. Erre közölte, hogy milyen bunko vagyok, mert ezek szerint neki se kellett volna terhesen valodi menyasszonyi ruhát húzni. Mondtam hogy engem nem érdekel, hogy ki mit vesz fel a sajat esküvőjén, eszembe nem jut senkit le vagy meg szólni érte, en viszont nem veszek fel ártatlan szűz lányt szimbolizáló ruhát 40 évesen egy 9 eves gyerekkel a "hátam mögött". Tényleg en voltama. Bunko?
2014. jan. 24. 08:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Ha tudtad, hogy ő terhesen ment férjhez menyasszonyi ruhában, akkor nem voltál valami tapintatos.
2014. jan. 24. 08:43
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem voltál bunkó. Véleményedet kérdezte, te meg elmondtad.
2014. jan. 24. 08:47
 3/19 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ez a rokonod baja, hogyha ezt magára vette.

Amiket leírtál, abból látszik, hogy nem az volt a célod, hogy megbántsd. Az az Ő baja, ha így gondolja.

Te csak elmondtad neki, hogy Te mást szeretnél felvenni a nagy napodra, ebben semmi nincsen, csak elmondtad a véleményedet. Nem azt mondtad neki, hogy: "Te milyen hülye voltál, hogy menyasszonyi ruhát vettél fel terhesen."

Nem vagyunk egyformák és kész. Szerintem teljesen normálisan mondtad el neki és egyáltalán nem voltál tapintatlan. Ne foglalkozz vele. Sok boldogságot! :)

2014. jan. 24. 08:49
 4/19 anonim ***** válasza:
89%

Mindenki olyan ruhát húz fel, amilyet akar. Lehet, hogy félreérthető volt a helyzet és magára vette.

Egyébként szerintem bárki húzhat menyasszonyi ruhát kortól, gyerektől függetlenül, mivel már olyan sokfajta van, hogy mindenki találhat megfelelőt. És a fehérnek sincs nagy jelentősége, mivel a fiatal, gyermektelen párok sem szűzként házasodnak már :)

2014. jan. 24. 08:54
 5/19 anonim ***** válasza:
72%

"en viszont nem veszek fel ártatlan szűz lányt szimbolizáló ruhát 40 évesen egy 9 eves gyerekkel a "hátam mögött"

Ha jól értelmezem, ha nem lett volna gyereked, felvetted volna a ruhát. De ezek szerint szűzen mentél volna férjhez? Nem voltál bunkó, mert mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy miben megy férjhez, de ne a gyerekre "fogd" szerintem, mert ha nem lett volna gyereked, a fenti mondatod alapján akkor sem mehettél volna férjhez nagy ruhában.

2014. jan. 24. 09:03
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
ez tipikus női mentalitás. T emondtál valamit ő egyből kritikát meg támadást vél benne felfedezni ő baja. Még ha tudtad se tapintatlanság, lehet más a véleményed.
2014. jan. 24. 09:05
 7/19 anonim ***** válasza:
52%

Az, hogy te nem akarsz menyassoznyi ruhába öltözni a te dolgod, de szerintem is elég sértő volt a megjegyzésed, hogy nevetséges lennél menyassoznyi ruhában, ezzle nyilván megsértve azokat, akik hasonló helyzetben mentek férjhez.

Amúgyis, a fehér ruha már rég nem a szüzességet jelképezi, hanem az esküvőt. Melyik lány megy manapság szüzen férjhez? Akkor senki ne vegyen menyassoznyi ruhát?

2014. jan. 24. 09:17
 8/19 anonim ***** válasza:
49%
Egyáltalán nem voltál bunkó ő volt hülye hogy magára vette, valószinűleg eddig is zavarta.
2014. jan. 24. 09:19
 9/19 anonim ***** válasza:
55%

# 8/9

Van akinek fontos a hagyomány van akinek nem. Soha nem értem más véleményét saját magukról miért kell magukra venniük az embereknek. Egyébként meg szerintem is nevetséges egy terhes menyasszony fehér ruhában a templomban. Isten áldását kéri a házasságra, miközben nyíltan látszik, hogy nem él keresztény életet.

2014. jan. 24. 09:26
 10/19 anonim ***** válasza:
70%

Aha, mert TE nevetségesnek érzed a fehér ruhát MAGADNAK, akkor te vagy a bunkó, mert Ő fehér ruhában esküdött?? Normális? Visszakérdeztél, hogy akkor szerinte NEKED kötelező lenne a fehér ruha, mert Ő úgy gondolja??

Nincs igaza meg köze sem hozzá. Szerintem teljesen érthető, ha valaki nem akar 40 évesen totál fehérben esküdni, ha már a hagyományoknál tartunk.

Vegyél fel amit akarsz, az a bunkó, aki megítél emiatt, hogy mit veszel fel és nem veszi észre, hogy itt nem róla van szó.

2014. jan. 24. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!