Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivatalosan lehet-e valaki kétszer esküvői tanú ugyan annál az embernél?
Tehát szerinted az én fejemmel van a baj??
Én csak kiállok az érveim, meg a meggyőződéseim mellett!
Meséld el nekem légyszíves, hogy az első hozzászólásomból hogy sikerült levágnod, hogy elmeháborodott vagyok?
Ha végigköveted ezt a topikot, akkor rá kell jöjj, hogy mindvégig kiálltam az Úr Isten mellett(egyszer sem térítettem, és emiatt elvárom hogy ne ítéljetek el), és megszóltam azokat az embereket, akik nem feleltek meg az én erkölcsi normáimnak.
Tudod számomra fájó pont az, hogy akármelyik hozzászólásomban kiejtem azt hogy Isten, ott mindenhol levagyok szavazva! Pedig ha azt mondanám hogy Allah, rám sem bagóznátok, pedig ugyan azt jelenti!
54-es érdekes az eszmefuttatásod, na de akkor erre válaszolj légyszíves.
Ha nekem van egy hitem, ami mellett tűzzel vassal kiállok, neked pedig van egy hitetlenséged, ami mellett úgyszintén kiállsz, akkor mi a különbség közöttünk?
Segítek. Semmi, hiszen a tied is csak egy hit.
Én toleráns vagyok a hitetlenekkel szemben, mivel próbálok óvatosan kedvesen közeledni, és beszélni Róla.
Viszont ahogy a számra veszem a nevét, mindjárt fejbecsapnak egy "kőbunkóval".
Szerinted ez normális? Ha én tudok úgy hárítani, hogy senki nebántódjon meg, akkor másnak ez miért nem megy?
Engem is ellehet küldeni a sunyiba, persze annak is megvan a módja!!
Ez a mondatom kissé félreérthető lett, elnézést: "Mert én toleráns vagyok, és elfogadom (bár nem értem, miért), hogy vannak hívő emberek"
Szóval elfogadom, hogy vannak hívő emberek, bár nem értem, miért és miben hiszenk. De hogy őszinte legyek nem is érdekel különösebben, szóval még mielőtt elkezdenéd megmagyarázni, inkább fogd is vissza magad.
Nos hat Te tényleg reélistának gondolod magad, akkor légyszíves magyarázd el nekem, hogy miért nem létezik a világon egyetlen egy ateista állam sem??
Hidd el nekem nekem, hogy voltak rá próbálkozások, de nem müködtek.
Az embernek vannak korlátai, amikor a problémáit már nemrtudja önmaga feldolgozni.
" légyszíves magyarázd el nekem, hogy miért nem létezik a világon egyetlen egy ateista állam sem"
A legtöbb állam NEM vallásra alapul, csak MEGENGEDIK a vallás(ok) gyakorlását. OLYAN, ahol KÖTELEZÖ bármilyen államvallás gyakorlása, csak igen kevés FANATIKUS rendszerben létezik.
Olyan állam természetesen nincs, ahol megtiltanak mindenféle vallásgyakorlást, mert ezzel az emberek magánügyeibe szólnának bele (emberi és lelkiismereti szabadság), de ettöl még (jóformán) egyetlen állam sem "vallásos"
Ebböl következöen nem lehet ateista állam, mert az állam az állampolgárok összességét jelenti, és minden embernek joga van bármiben is hinni.
Ez a kérdésed értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!