Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek szép ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép ez a ruha?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 20. 14:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

18-asnak szántam..

19 ez..húúúhaaaaa

2014. jan. 20. 15:15
 22/35 A kérdező kommentje:

Magyaros esküvő azt jelenti, hogy egy kis hagyomány is lesz..

Járunk több olyan rendezvényekre ami az ősi magyarságot szimbolizálja. Pl: Nyílzáporos napokra, Középkori várnapokra stb. A társaságunk magyar hagyományőrző társaság. Vidéken tartjuk az esküvőt ahol lesz majd lovaglás, nyíllövészet stb.. Megbeszéltük, hogy a megjelenés is legyen hagyományőrző magyaros megjelenés (nem kötelező)

Ezért tervezzük a magyaros menyasszonyi ruhát. A főkérdésben linkelt ruha tetszik nagyon (a kötényt kihagynám belőle) de még keresem a tökéleteset..

Menyecske ruhának ezt a kettőt néztük ki, annyi különbséggel, hogy nem fekete lenne, hanem kék.

[link]

[link]

2014. jan. 20. 15:15
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
értem már:) köszi az infot. Akkor ha mindneki ilyesmiben lesz és ti ilyen hagyomásnyörzök vagytok akkor teljesen jók ezek a ruhák, szerintem akkor az eredeti ruha a legjobb a kötány nélkül. sok boldogségot nektek!
2014. jan. 20. 15:22
 24/35 QueenRavenna ***** válasza:
Nem tetszik.
2014. jan. 20. 15:45
 25/35 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem sem tetszik. Akkor már inkább azok amin kalocsai hímzés van.
2014. jan. 20. 15:47
 26/35 anonim ***** válasza:
39%
amit eredetileg linkeltél, szerintem ebben a stílusban nem olyan rossz, de az a kötény tényleg botrány. a később linkelt 2 kalocsaisból az első tetszik, a menyecskeruhából a fekete.
2014. jan. 20. 15:49
 27/35 anonim ***** válasza:
39%
Teljesen egyetértek a 26-os válaszolóval, nekem is a másodjára linkeltek közül az első tetszik, a menyecskeruhából pedig a fekete. A kötény borzalmas.
2014. jan. 20. 16:05
 28/35 anonim ***** válasza:
56%
Én nem ilyet választanék, de magyarosnak sztem nagyon szép, nem túl csicsás és elég esküvői. A formája remek. Egyedül az az áttetsző mintás kötény nem tetszik rajta, semmi szükség rá, ráadásul első benyomásra olyan, mint vmi gagyi átlátszó asztalterítő.
2014. jan. 20. 16:31
 29/35 A kérdező kommentje:

Kérlek titeket, hogy a kötényt ne nézzétek mert ha a kérdésben szerepelt ruhát választanám, akkor a kötény semmiképpen nem lesz rajta.

A fekete menyecske ruha meg nem fekete hanem kék lenne, csak ruha szabása miatt tetszik

2014. jan. 20. 17:04
 30/35 anonim ***** válasza:

12-ben belinkelt közül az 1. ruha gyönyörű!

De a 17-esben linkelt oldalon is van több szép ruha is!

A menyecskeruha nekem még feketén is tetszik :)

2014. jan. 20. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!