Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten ehet valahol 40000 ft körül szép ruhát kölcsnözni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 21:45
3/6 anonim válasza:
Használtan ennyiért nagyon szépet kapsz. Ha helyeben keresed, még próbálni is tudod. Apród, jófogás, vatera teszvesz, millió +1 van.
4/6 A kérdező kommentje:
Nőit. Nem szeretnék venni, mert utána csak kerülgetném, kifejezetten kölcsönzés érdekel, ott rám igazítják a kiválasztott ruhát. :)
2014. jan. 3. 07:02
5/6 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert nagyon sok ruhaszalon honlapját megnéztem már, de árakkal valahogy sehol se találkozom. 5 éve, amikor a szalagavatóm volt, 25 ezerért gyönyörű menyasszonyi ruhát kölcsönöztem egy azóta megszűnt, Lady nevű szalonban a Teréz körúton.
2014. jan. 3. 07:05
6/6 anonim válasza:
Ezzel az a baj, hogy 40-ért nem nagyon fogsz kapni, ha megmondod, hogy esküvőre kell. Ugyanis, az amit te 5 éve szalagavatóra kértél nem lett volna csak 25e ha esküvőre viszed. Legalább az 5x-se. Ezt kalkuláld bele. Hiába ugyanaz a ruha, az esküvőből a szalonok hasznot húznak.
Én is inkább a vásárlást javaslom, utána nyugodtan el tudod adni, még ha olcsóbban is, mint vetted. Így is többet kapsz vissza, mintha kölcsönzöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!