Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hol tudok szép esküvői meghívòt venni? Netről nem szeretnénk rendelni.
Venni? Mindenhol rendelned kell, hiszen saját szöveget szeretnél bele ugyebár. :) Akkor meg már majdnem mindegy, honnan rendeled - szerintem...
Ha az az oka, hogy csak pár darab kell, amit Te kézzel megszövegeznél, akkor a legtöbb papír-írószer boltban szerintem tudnak ehhez előregyártott alapot ajánlani. Olyan, mint egy képeslap, csak esküvői mintával, a belsejébe pedig írhatsz bármit. :)
Javaslom megnézni: Képesbolt, Budapest VI. Deák tér
Én is a Deák téren vettem az esküvői képeslapjainkat. Nekünk is kis esküvőnk volt és kézzel írogattam meg. Nagyon szépek vannak és egy féléből is volt kellő mennyiség.
Érdemes bemenni oda!
Grafinéria a Teréz körúton, honlapjuk: [link]
A miénk innen volt, helyszínen megnéztem őket élőben, szoftverben otthon megterveztem, besétáltam megint, egyeztettük még, amit kell. Így olyan lett, amit én akartam, és élőben is "megtapogathattam", hogy milyen lesz.
Az egyik húgomnak ketten készítettük, ő és én, vett selyemfényű szép papírt meg borítékot és vékonyselyemszalagot, nekem volt A4-es pauszom, vadászott neten szép díszítőmintát meg betűtípust, én kinyomtattam, ő összevagdosta méretre, összekötözgette, és nagyon szépek lettek, pedig elég sokat kellett gyártani, 200 fős lagzi volt. Az is jó volt így, hogy mivel megvoltak a minták, az ültető- és menükártyákat is egyszerűen, házilag el lehetett készíteni.
Egy ismerőstől kaptam olyat, ami egyenként, egyedileg, nagyon szépen kézzel írva készült, az egy kicsit macerásabb, de kisebb volt az esküvő is, csak kb. 60-70 fő.
Nagyon szép papírokat lehet kapni, csak a fantázia szab határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!