Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek szép ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép ez a ruha?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 20. 14:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
94%

Alapból sem kedvelem a mistani magyarosnak mondott menyasszonyi ruhákat, mert nagyon ritkán szépen kivitelezettek, vagy valahgy összekeverika stílusokat..

Példának okáét tez a ruha.

A szabást a ""klasszikus" menyasszonyi ruhákról vették, nagyon rossz, hogy a felső részen szimplán rá varrták a sujtást

De meg nem is lenne annyira rossz,egyben, ha a ruhának lenne tartása, de nincs..szimplán az abroncs tart, tehát nincs elég anyag, nincsenek alsószoknyák..

Ha még efelett is eltekintek... Mi az a köteny?

Anyagában, és mintájában is üti a ruha egyéb stílusát..

A párta nagyon szép amúgy, és a sujtás mintája is tetszik...

Mégis " kevés e a ruha, kicst úgy érzem, hogy a magyaros ruhákat gyalázzák ezek rossszul kivitelezett modellek..

2014. jan. 20. 14:56
 12/35 A kérdező kommentje:

és ezek közül?

[link]

[link]

2014. jan. 20. 14:57
 13/35 anonim ***** válasza:
61%
kedves kérdezö ha neked az tetszik válaszd azt. attóül hogy itt többen irtuk hogy nem tetszik attól még ha neked ez álmaid ruhája akkor csak ez számit. nekem pl egyik ilyen magyaros ruha sem tetszik nekem ne legyne rajta matyó himzés se semmi, de mindnekinek más tetszik. Mit értesz magyaros esküvö alatt egyébként? miben lesz más mint egy átlag magyar lagzi?
2014. jan. 20. 15:00
 14/35 anonim ***** válasza:
80%
nekem még mindig jobban tetszik a kérdésnél belinkelt ruha (kötény nélkül)
2014. jan. 20. 15:00
 15/35 anonim ***** válasza:
80%

Kedves kérdező!

Ehhez, vagy ehhez hasonló ruhához mit szólnál?

[link]

2014. jan. 20. 15:02
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kesobb belinkelt, elso ruha, sokkal jobban tetszik, de ez en vagyok. :) A lenyeg, hogy neked tetszen! Ha megis a kerdesben linkeltnel maradsz, a kotenyt szerintem felejtsd otthon.
2014. jan. 20. 15:04
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt is vannak szépek

2014. jan. 20. 15:06
 18/35 anonim ***** válasza:
92%
Nem tetszik.
2014. jan. 20. 15:12
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez tetszik magyaros ruhaként:

[link]

2014. jan. 20. 15:13
 20/35 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó..ez ugyanaz kötény nélkül..

Kérdező:

Akkor inkább az eredeti linkelt kötény nélkül..

Ezek közül a felhúzott még egész jó..a felhúzás nélkül.. A másik anyaga, az olyan, mint a farsangi jelmezeké...

Viszont láttam már gyönyörű kalocsai mintás ruhát többet is...fotókon, nem szalonnál)

2014. jan. 20. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!