Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ismertek olyan párt, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan párt, akinek csak nagyon egyszerűen zajlott az esküvő minden ünneplés nélkül? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Barátnőmék most készülnek összeházasodni. Sima hétköznapi ruhában lesznek, az önkormányzat 2 dolgozója lesz a tanujuk, csak bemennek, aláírnak és kész. Azt mondják, a házasság ténye a lényeg, felesleges pénzkidobás a sok faxni, inkább abból a pénzből elutaznak valahova nászútra.

Ismertek olyan párokat akik hasonlóképp vélekednek?

2014. jan. 19. 13:45
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Szívem szerint egy több milliós esküvőt rittyentenék össze, hintóval, és mindennel amiről kislánykoromban álmodtam, de mivel dolgozó nő vagyok, és sajnos nem keresek olyan jól, így őersze más a helyzet... :)

Nagyon szeretem a páromat, ezért is jöttem rá, hogy nem ez a lényeg, inkább vettünk egy saját lakást, és babát tervezünk az esküvő csak annyi lett, hogy tesóinkal be mentünk az anyakönyvvezetőhöz, majd összeházasodtunk. Anyukámék kertjében pedig állófogadásban részesítettük a nagyon szűk családot, kb 25en voltunk.... Nagyon jó volt nem bántam meg!!!!

2014. jan. 20. 20:30
 22/23 anonim ***** válasza:

Egy távoli ismerős pár, Karácsonyt követő szombaton ment el a hivatalba összeházasodni. Ők és a nagyon szűk család. A férjen egy elegáns öltöny volt, a menyasszonyon egy egyszerű térdig érő csinos fehér ruha, és egy ugyanilyen hosszú gombos fehér szövetkabát. Ahogy ott álltak a hivatal előtt, ami még karácsonyi díszben pompázott, gyönyörűek voltak, sugárzott róluk a boldogság! Azóta én is ilyen esküvőt szeretnék, azt szeretném ha csak rólunk és a szűk családról szóljon ez a dolog. Nem akarom látni a 88. unokatestvéremet akit nem láttam 10 éve.

Nagyon remélem, ilyen esküvőben lesz részem.

22/L és 30/F

2014. jan. 23. 17:16
 23/23 anonim ***** válasza:
mi karácsony előtt 2 héttel házasodtunk:) szűk családdal, barátokkal. Nagyon hangulatos volt:)
2014. jan. 23. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!