Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan párt, akinek csak nagyon egyszerűen zajlott az esküvő minden ünneplés nélkül? Mi a véleményetek erről?
Barátnőmék most készülnek összeházasodni. Sima hétköznapi ruhában lesznek, az önkormányzat 2 dolgozója lesz a tanujuk, csak bemennek, aláírnak és kész. Azt mondják, a házasság ténye a lényeg, felesleges pénzkidobás a sok faxni, inkább abból a pénzből elutaznak valahova nászútra.
Ismertek olyan párokat akik hasonlóképp vélekednek?
Kedves kérdező!
Szívem szerint egy több milliós esküvőt rittyentenék össze, hintóval, és mindennel amiről kislánykoromban álmodtam, de mivel dolgozó nő vagyok, és sajnos nem keresek olyan jól, így őersze más a helyzet... :)
Nagyon szeretem a páromat, ezért is jöttem rá, hogy nem ez a lényeg, inkább vettünk egy saját lakást, és babát tervezünk az esküvő csak annyi lett, hogy tesóinkal be mentünk az anyakönyvvezetőhöz, majd összeházasodtunk. Anyukámék kertjében pedig állófogadásban részesítettük a nagyon szűk családot, kb 25en voltunk.... Nagyon jó volt nem bántam meg!!!!
Egy távoli ismerős pár, Karácsonyt követő szombaton ment el a hivatalba összeházasodni. Ők és a nagyon szűk család. A férjen egy elegáns öltöny volt, a menyasszonyon egy egyszerű térdig érő csinos fehér ruha, és egy ugyanilyen hosszú gombos fehér szövetkabát. Ahogy ott álltak a hivatal előtt, ami még karácsonyi díszben pompázott, gyönyörűek voltak, sugárzott róluk a boldogság! Azóta én is ilyen esküvőt szeretnék, azt szeretném ha csak rólunk és a szűk családról szóljon ez a dolog. Nem akarom látni a 88. unokatestvéremet akit nem láttam 10 éve.
Nagyon remélem, ilyen esküvőben lesz részem.
22/L és 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!