Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ismertek olyan párt, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan párt, akinek csak nagyon egyszerűen zajlott az esküvő minden ünneplés nélkül? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Barátnőmék most készülnek összeházasodni. Sima hétköznapi ruhában lesznek, az önkormányzat 2 dolgozója lesz a tanujuk, csak bemennek, aláírnak és kész. Azt mondják, a házasság ténye a lényeg, felesleges pénzkidobás a sok faxni, inkább abból a pénzből elutaznak valahova nászútra.

Ismertek olyan párokat akik hasonlóképp vélekednek?

2014. jan. 19. 13:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én ismerek 2 ilyet párt.

Egyik:

Elmentek a szállodába, ahol a szállodaigazgató és a felesége volt a két tanú és ennyi. Ettek egyet, majd elmentek Egyiptomba nászútra. Ez szép és jó, de én nagyon sajnáltam a lány anyukáját, aki nagyon maga alatt volt, mert nem láthatta a lányát..... Érdekes, hogy egy méreg drága, abroncsos menyasszonyi ruhát viselt.

Másik:

Itt a szűk család itt volt, amit azt jelenti, hogy összesen 10-en voltak, volt egy jó étteremben egy kis ebéd és ennyi. A Maldív szigetekre mentek 2 hétre.

Nekem a második eset azért jobban elfogadható.

2014. jan. 19. 14:34
 12/23 anonim ***** válasza:

Én így gondolkodok, csak a szűk családi kört és közeli barátokat hívnám meg legszívesebben mindkét oldalról...

De a vőlegényem meg úgy gondolja, hogy ezt egy hatalmas bulival kellene megünnepelni, ahol az összes 10 éve nem látott gyerekkori ismerős is jelen van, meg minden huszadrangú rokon, akinek ő maga sem tudja a nevét :( Nehéz lesz kiegyezni legalább egy közepesben, lévén hogy én egyáltalán nem akarok bulit, csak egy kis vacsorát.

2014. jan. 19. 14:36
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

nekem sokkal szimpatikusabb a csendes verzió mint a nagy habosbabos csillogós giccsparádé.

tudom, én vagyok a nemnormális, de egyszerűen nem bírom felfogni hogy mi a jó abban hogy az ember eltol 1-2 milkát egy egynapos banzájra, eteti-itatja a 100 éve nem látott rokonokat, barátokat.

többre tartom azt, ha a párommal elutazhatok valami olyan helyre, ahova nem minden nap jut el az ember, és életre szóló élményeket szerzünk, megismerünk egy másik kultúrát, tájat. ez az ami igazán kettőnkről szól.

2014. jan. 19. 15:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekünk egy átmeneti megoldás volt. Kicsi esküvő ebéddel, buli nélkül, családtagokkal és a legközelebbi barátokkal, ez 35 fő körül volt. A ruhámat megvarrattam a kölcsönzési ár negyedéből. Késő délután pedig elindultunk nászútra.
2014. jan. 19. 16:00
 15/23 anonim ***** válasza:

Több hasonlót ismerek.

A szüleim nem voltak házasságpártiak, úgy gondolkoztak, hogy "az csak egy papír". De amikor a második gyereket várták, gyorsan két tanúval összeházasodtak. Aztán ünneplésként elmentek négyesben sörözni egyet. Ők azért csinálták, mert egyszerűbb és gyorsabb volt összeházasodni, mint az apasági ügyintézés. Ráadásul házasodni ugye csak egyszer kell, gyereket meg többet akartak. Nem bánták meg.

Egyik exem anyukája elvált, majd később férjhez ment: előtte volt egy ebéd, csak a gyerekek és házastársaik/élettársaik voltak jelen. Mondjuk ők már idősebbek, és második házasságuk volt, szóval az elsőnél kiszervezkedhették magukat.

A napokban a családban is volt hasonló, csak a szüleik és a gyerekeik voltak jelen. Majd kiderül, megbánják-e (azért remélem, nem :) )

2014. jan. 19. 17:12
 16/23 anonim ***** válasza:

Ó, hogyne! :) Mi is ilyen pár voltunk. 5 fős esküvő volt, mindenből a minimál. Nekünk csak a papír kellett, mindketten iszonyodunk a nagy felhajtástól.

Soha nem csinálnám másként.

2014. jan. 19. 18:00
 17/23 anonim ***** válasza:
16-os voltam: kimaradt: a ruhámat magam teveztem, varrónő varrta, a férjemnek csak egy zakó kellett. Nászútra nem mentünk, mert nem futotta, de két hónap múlva kiköltöztem a férjem mellé külföldre. Ő kutató, és író vagyok.
2014. jan. 19. 18:02
 18/23 anonim ***** válasza:

6. Nem csak azok csinálják így...

Nekünk is kicsi esküvőnk volt, 2 éve, és nincs gyerekünk.

Lagzi és nagy ünneplés nekünk se volt.

15 fős polgári esküvőnk volt családdal barátokkal. Majd egy ebéd ahol mindenki azt evett ivott amit akart. Étlapról rendelés alapján. Amúgy 100 ezer ft alatt kijött:)

Nem is akartunk többet költeni rá mert mi a fenének? Pénzkidobásnak tartottuk mindketten a nagy szaloncukor esküvőt 100-200 fős lagzival, milliós költségekkel...soha nem akartunk ilyen esküvőt!

De akiket meghívtunk azokat meg akartuk. Ha jól sejtem sértődés is lett volna:D de nem ezért voltak vendégek.

A sógornőm meg a férje másfél évvel korábban házasodtak össze. Nekik még barátok se voltak jelen, csak család,olyan 8-10 ember. illetve a saját otthonukban volt egy kis kaja, meg zene. Semmi nagy dolog.

Ezeken kívül még nem volt esküvő a családban és a barátaink között is mi vagyunk az elsők akik összeházasodtak....pedig már úgy mennék másokéra is:D persze ha hívnak...

1ik barátnőmnek 100 fős lett volna lagzival, de aztán nem lett mert szakítottak..:(

27/N

2014. jan. 20. 09:57
 19/23 anonim ***** válasza:
23 év ismeretség 18 év együttélés 2 gyerek és 1 unoka után mi is ezt tervezzük! Csak bemegyünk,aláírjuk,a 2 gyerek a tanu! Ennyi! Csak azt nem értem miért kell 3 hónapot várni erre! Nem volt elég a gondolkodási időnk?:)
2014. jan. 20. 17:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Én kezdek efelé hajlani. Tinikoromban még tervezgettem az esküvőt, de ma már egyre inkább húz a szívem a kevésbé nagy felhajtás felé. Főleg hogy amennyi pénz a rendelkezésünkre áll (mint az átlag fiatalságnak), abból, ha szeretnék is szervezni, sem tudnék olyat, amilyet elterveztem. Láttam a környezetemben lakodalmakat spórolóséktól meg kispénzűéktől, hát olyan művházas, gagyi jellegű dologgal nem égetném magam, ami kb. kijönne a pénzből.

Most épp úgy áll a dolog, hogy lenne az esküvő városházán, utána tényleg szűk családi körrel és válogatott barátokkal átmegyünk a közeli, nem túl flancos étterembe ebédre. Semmi zenekar, semmi 10fogásos menü, semmi hajnalig tartó dajdaj. Persze ez sem a teljesen ünnep nélküli esküvő, de azért nem is a rongyrázós fajta... és tökéletesen megértem azt is, akinek nem hiányzik a felhajtás (van, aki nem szeret a társaság középpontjában lenni meg ha már meg van hívva x meg y, akkor érezzék ők is jól magukat, így meg rengeteg kompromisszumot kell kötni stb.).

2014. jan. 20. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!