Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik vidéki polgári esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik vidéki polgári esküvő helyszín tetszik az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

1.: [link]

2.: [link]

3.: [link]

2014. jan. 16. 20:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Attól is függ, mikor lesz az esküvő.

Ha nyáron (július, augusztus), akkor a 2. mert ott nem kapnak talán hőgutát a vendégek a szertartás alatt.

Amúgy mindhárom klassz, de talán az első tetszik legkevésbé.

2014. jan. 16. 20:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
2.
 3/13 anonim ***** válasza:
46%

1.: Jézusom, az az égigérő szögesdrótszerű kerítés ott balra, félig benőve gazzal... nee. Iszonyat igénytelen.

2.: Tűrhető, de mintha a falu közepén egy 50m2-es kis zöld folt lenne, és kész...

3.: Ez lenne a legjobb, ha nem lenne ennyire sivár az épület, ez esetben szinte mindenféle zöld nélkül.

Összességében szerintem keresgélj még, egyik sem valami nyerő.

4/13 anonim ***** válasza:
75%

"1.: Jézusom, az az égigérő szögesdrótszerű kerítés ott balra, félig benőve gazzal... nee. Iszonyat igénytelen. "

milyen szögesdrot? és milyen gaz? amit látok az egy kerités, gondozott (futo)növényekkel. az igénytelenségtöl messzi áll..

2014. jan. 16. 20:18
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Te kérdezted a vacsora helyszíneket is? Akkor a harmadik étteremhez illő, ha jól tippelem, akkor a második. De amúgy is az tetszene közülük.
2014. jan. 16. 20:21
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

1. tul magasan vagytok, az én nagymamám ha az elsö sorban ülne sem hallaná az "igent"

2. tetszik, ezt vállasztanám

3. nem tetszik az épület sem, de az a "székszoknya" szerintem gyereklepedö az oviból... A székszoknyának takarnia kell a szék lábait is.

2014. jan. 16. 20:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
a második nagyon tetszik.Én azt választanám. Kellemes, árnyékos, hangulatos.
2014. jan. 16. 20:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik az 1. lépcsős megoldása - elviekben. Gyakorlatilag nem tudom, a nézők mennyit látnának a ceremóniából...

A 3. nekem túl csicsás, nem kell ez a sok arany izé.

A 2. tetszene a fehér "kapu" nélkül.

2014. jan. 16. 20:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

1. szerintem nem lehetne mindenhonnan látni titeket

2. jó

3. nagyon tetszik!

2014. jan. 16. 20:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A 2-es tetszik. Hangulatos, árnyékos. Az elsőnél túl magasan lennétek, a harmadik túl zárt, meg olyan nem szimpatikus valamiért.
2014. jan. 16. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!