Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik vidéki polgári esküvő helyszín tetszik az alábbiak közül?
Attól is függ, mikor lesz az esküvő.
Ha nyáron (július, augusztus), akkor a 2. mert ott nem kapnak talán hőgutát a vendégek a szertartás alatt.
Amúgy mindhárom klassz, de talán az első tetszik legkevésbé.
1.: Jézusom, az az égigérő szögesdrótszerű kerítés ott balra, félig benőve gazzal... nee. Iszonyat igénytelen.
2.: Tűrhető, de mintha a falu közepén egy 50m2-es kis zöld folt lenne, és kész...
3.: Ez lenne a legjobb, ha nem lenne ennyire sivár az épület, ez esetben szinte mindenféle zöld nélkül.
Összességében szerintem keresgélj még, egyik sem valami nyerő.
"1.: Jézusom, az az égigérő szögesdrótszerű kerítés ott balra, félig benőve gazzal... nee. Iszonyat igénytelen. "
milyen szögesdrot? és milyen gaz? amit látok az egy kerités, gondozott (futo)növényekkel. az igénytelenségtöl messzi áll..
1. tul magasan vagytok, az én nagymamám ha az elsö sorban ülne sem hallaná az "igent"
2. tetszik, ezt vállasztanám
3. nem tetszik az épület sem, de az a "székszoknya" szerintem gyereklepedö az oviból... A székszoknyának takarnia kell a szék lábait is.
Nekem tetszik az 1. lépcsős megoldása - elviekben. Gyakorlatilag nem tudom, a nézők mennyit látnának a ceremóniából...
A 3. nekem túl csicsás, nem kell ez a sok arany izé.
A 2. tetszene a fehér "kapu" nélkül.
1. szerintem nem lehetne mindenhonnan látni titeket
2. jó
3. nagyon tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!