Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik ez az esküvői tánc?
2013. nov. 28. 18:09
1/5 anonim válasza:
Nem túl rossz, a táncon eléggé látszik, hogy nemrég tanulták be, olyan tánciskolás. Nem megy még olyan símán, mint ami tényleg professzionális lenne.
De legalább aranyosak, nem olyan feltünösködöek mint sok másik videókon szoktak.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon tetszik, hogy olyan komoly, nem az az elhülyéskedős, kínosan vicces fajta. Valami hasonlót szeretnék.
2013. nov. 28. 18:16
3/5 anonim válasza:
Jó. Látszik, hogy most tanulták be, de nincs ezzel semmi baj, nem lehet mindenki versenytáncos. Nekem picit nem illik a tánchoz a zene. Szép, de valahogy a kettő nem passzol.
4/5 anonim válasza:
Láttam már rosszabbat is.
Mindenesetre én nem erőlködnék így, szép párként gondolom csodálták őket tánc előtt meg után is, egy láthatóan begyakorolt, nem is annyira érzelmes tánc nekem nem illene egy ilyen naphoz.
Max. akkor, ha jól táncolnánk a vőlegényemmel, és ki tudnánk fejezni az érzelmeinket közben, nem csak a lépésekre koncentrálnánk meg arra, hogy ne vágjunk hülye fejet :)
5/5 anonim válasza:
Nekem ez a komoly tánc nem annyira tetszik... ! de mindenkinek mas az izlese... nekem jobban tetszik amikor az eleje lassan indul majd el poénkodják a párok! meghozzák a buli hangulatát! :) ez az en privat velemenyem! sok embernek meg az nem tetszik!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!