Egy évvel???Nemár.Én szalagavató előtt egy hónappal se tudtam kivel menjek.
2013. szept. 19. 17:59
2/12 anonim válasza:
Amúgy meg ha van olyan lány akit kedvelek azzal táncolnék.
2013. szept. 19. 17:59
3/12 anonim válasza:
11.es vagyok és már most gondolkodom hogy kivel szeretnék nyílván akkor tudni is fogom meg ha van barátnő akkor mindenképpen vele :D
2013. szept. 19. 18:00
4/12 anonim válasza:
Én szeretek táncolni (versenytáncos vagyok) de ezt a szalagavatót kicsit erőltetett dolgnak érzem.
Volt elképzelésem hogy kit akarok persze teljesen más lett végül.
De így sokkal jobb:)
17/F
2013. szept. 19. 18:01
5/12 anonim válasza:
A szokás szerint a fiúknak illik felkérni ilyen dolgokra a lányokat. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a lányoknak ez az egész hajcihő sokkal fontosabb, mint a fiúknak, (akik pontosabban fogalmazva általában lesz.rják), így néha megfordul a dolog.
2013. szept. 19. 18:07
6/12 anonim válasza:
Nekem a próbák előtt kb 5-6 hónappal meg volt a párom. Akkori legjobb barátom megkérdezte viccből, hogy táncolok -e vele, én nem akartam, de igent mondtam. Azóta jobb a kapcsolatunk, és örülök, hogy vele fogok. :)
Volt róla szó (barátnőm hisztizett, hogy egy fiúval nem akar, fel akartam ajánlani, hogy cseréljünk párt), előtte a fiúval beszéltem, ő azt mondta, hogy ő csak velem akar. Így nálunk a srácnak fontosabb ez, mint nekem.
2013. szept. 19. 18:09
7/12 Sinead válasza:
Én gondolkodtam rajta már tavaly is, de más lett a párom. 2 évfolyammal alacsonyabb osztályból "választottam". Itt februárban van a szalagavató, és szeptemberben kezdődik a "jaj nincs párom mit csináljak".
17f
2013. szept. 19. 18:10
8/12 anonim válasza:
Hát most vagyok 12.-es és szeretnék.A fiúknak illik felkérni a lányokat, valamint a fiúk fizetik a lányok ruháját is.És nem, most sem tudom hogy kivel fogok táncolni, igazából lány ismerősöm is alig van, akivel olyan lenne a kapcsolatom:/ Van itt a városban egy másik suli, elvileg majd onnan "kölcsönzünk" csajokat, csak azt nem tudom hogy ez hogy lesz majd.
2013. szept. 19. 18:15
9/12 anonim válasza:
Nálunk csak kanok vannak a suliba szóval... Szar volt keringőzni.
2013. szept. 19. 18:15
10/12 anonim válasza:
végzős vagyok de azt se tudom h mi lesz a szalagavatónkon, ha lesz egyátalán :D
ha rajtunk múlik (márpedig elvileg igen..) semmi nem lesz rajta kb. főleg tánc meg ilyenek nem :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!