Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet kicsit indiszkret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet kicsit indiszkret kerdes, de nektek mennyibe kerult mindent osszevetve az eskuvotok?

Figyelt kérdés

Csak kivancsisag, nekem juliusban lesz az eskuvom, es hat kis hijan szivrohamot kaptam, amikor osszeszamoltuk, hogy a koltsegek kb. 9,5 millioba fajnanak(legalabbis amiket mi[illetve a parom] terveztunk. Ezert is kerdezem, hogy nektek mennyibe kerult, kulon-kulon a helyszin, a ruha, a kaja, a piak, a fotos, minden.

Elore is koszi.

N.

2014. jan. 16. 16:47
1 2 3 4 5
 31/50 anonim válasza:
33%

Kedves menyasszony, elolvastam a problémádat, és lehet meglepő amit mondani fogok, de ha tényleg lehetőséged van ilyesmire, akkor engedj kedvesednek! Én biztos vagyok benne, hogy ő csak jót akar neked, mivel ugye a nők többségének a vágya az álomesküvő, ezért ő lehet a kedvedben is szeretne járni :) Ha viszont a keret nem engedi tényleg faragni kell valamin. Én évente rengeteg menyasszonynak adok tanácsot, igaz inkább a fotózással kapcsolatban, de a múlt héten az egyik menyasszony megjegyezte, hogy a tapasztalatommal lehetnék esküvő szervező is :D nagy bóknak vettem remélem komolyan is gondolta.

Akkor vegyük szépen sorba.

Akkor a legfontosabb, üljetek le a pároddal, és egyezzetek meg egy összegben, amit nem léptek át. Ez a leges leg egyszerűbb lehetőség a nem túlköltekezésre! :) egyezzetek meg 2 - 2 dologban amiről tuti hogy nem mondtok le!

Nagyon fontos, hogy ne feledkezzetek meg ezekről (akkor írom sorban)

1. Hol fogtok esküdni? (van annak a helyszínnek akkora befogadóképessége? ha igen, mennyibe kerül a helyszín) hívd fel a helyet, kérdezd meg mennyibe kerül és hogy mekkora a befogadóképesség!

2. a lakodalom helyszíne (befogadóképesség) és mennyibe kerül

3. Zenekar (vagy DJ) ugye a násznép az nélkül nem igazán tud mulatni :)

4. Fotós - Gondolj csak bele minden csodálatos lesz (te a párod a díszítés az a rengeteg ember! mind-mind csodálatos lesz!) és mi történik ha rossz fotóst választasz (vagy lemaradsz a legjobbakról? valamit nem örökít meg, és pedig a fényképek lényege az, hogy megörökítsen mindent ami csodálatos (a ruhádat az hogy milyen gyönyörű voltál és azt is, hogy mennyire összeilletek a pároddal!)

5. Videós (ha terveztek ilyesmit)

Amiket az előbb leírtam feltétlenül minnél hamarébb le kell foglalnod! Nehogy foglalt legyen az időpontotkra!

Egyébként mikor van az időpont? :)

akkor most menjünk a dolgokkal tovább,...

Fél évvel esküvő elött mindenképpen el kellene menned az álomruhát felpróbálni, hogy tetszik e magadon, vagy esetleg hogy megtaláld az álomruhát! (ha úgy érzed hogy a Vera Wang nem hiányozhat hát akkor ne hiányozzon!!!) mégis csak életed legszebb napja! Ha megengedheted magadnak, akkor legyen! ugyan ez vonatkozik a vőlegényre is :)

A drága ruhákhoz fontos a drága kiegészítő is, tehát egy Vera WANG ruhához felvenni egy nem hozzáillő cipőt az szörnyű tud ám lenni!!!

A haj az teljesen opcionális ár, szerintem (nálunk sem olcsóbb egyébként Szlovákiában élek) Nagyon fontos a jó smink is, de ha gondolod ezen az egyen tudsz spórolni, ha még van időd, rengeteg youtube videó van ahol tanulgathatsz gyakorolgathatsz, de fennáll az esélye, hogy estére elfolyik a smink :) Ha szépek a körmeid műköröm helyett tudsz csak sima francia manikűrt is kérni, hagyon szép és természetes, + nem vonja el magadról a figyelmet (így egy kicsit tudsz spórolni)

A gyűrűket szintén fontos előtérbe helyezni, mert életetek végéig hordani fogjátok, ám ha nagyon szorul az öv a költségvetésen, akkor ebből picit letudtok faragni :)

Úgy gondolom hogy a díszítés szintén nagyon fontos, de ha egy hajót béreltek, egyezzetek meg velük, hogy legyen az árban a díszítés :) és így is tudtok kicsit faragni az árakon!

A meghívó lehet kicsit drágább lesz (500 személynek kiküldeni postázni, a köszönőajándékokból is kell minden vendégnek!

ez így egy kicsit nehézkes, hogy nem tudom az ottani árakat, de hátha segítettem valamit.

Én csupán annyit szeretnék mondani, hogy ha lehetőségetek van ilyesmire, és nem érzitek meg anyagilag, akkor bátran csapjatok bele! Hidd el nekem van olcsó és luxus kategória, és van közte különbség! Várom a válaszod, hogy segítettem e valamit, és ha igen, mindenképp tudasd :)

Várom további kérdéseidet!

Mona

www.profoto.ws

2014. jan. 17. 20:40
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az utolsó privát akart lenni :)

Elolvasván kicsit viccesnek tartom, hogy egy 2 milliós ruha mellé ajánlod, hogy sminkelje magát, ezzel spórolva 20 ezret vagy mennyit írt. Szerintem a kérdező is tisztában van azzal, hogy átlagon felüli a költségvetése és esze ágában sem lenne spórolni, pláne nem ilyeneken.

Egyébként a tippek jók, de semmiképp nem egy ilyen kaliberű esküvőhöz.

2014. jan. 17. 22:58
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

úgy emlékszem -18.000 forint volt.

Ja, de akkkor még kezdőfizetésem volt: 2.800 Ft:)

2014. jan. 18. 14:46
 34/50 anonim ***** válasza:
Bocs, de a tűzijátékot alul értékelted, 70 ezerért csak a tortádra kapsz:) vagy percet metrobejáratnál:)
2014. jan. 18. 17:00
 35/50 A kérdező kommentje:
Utolso : egy ismerosunk ezzel foglalkozik, "kedvezmenyt" kaptunk :)
2014. jan. 18. 17:14
 36/50 anonim ***** válasza:
istenem, életemben nem lesz ennyi pénz a zsebemben :(
2014. jan. 18. 18:07
 37/50 anonim ***** válasza:
szeretnék majd képeket látni :D legalább fotn lássak ilyen szépet :D a fejeket lesatirozhatjátok majd :D vagy csak részlet is elég lesz :D
2014. jan. 18. 19:02
 38/50 A kérdező kommentje:
igerem :)
2014. jan. 18. 19:04
 39/50 anonim ***** válasza:
Mikor lesz az eskuvo? Ruharol van kep?
2014. jan. 18. 20:11
 40/50 anonim ***** válasza:
Nekünk külön volt a polgári és külön a templomi-lagzi. Mindig minden kiadást felírtam, mert nagyon kíváncsi voltam a végösszegre. Az eljegyzési éttermes ebéd, a gyűrűk, a polgári, a templomi-lagzi és a nászút összesen 3 millió forintba került. És sehol semmiben nem volt flanc. Talán csak a nászútban engedtük el kicsit magunkat, az 500ezerbe került. De 3,5 milliót kaptunk a násznéptől, szóval még "jól is jártunk" ... :)
2014. jan. 18. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!