Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elég indiszkrét kérdés. Ti...

Elég indiszkrét kérdés. Ti mennyit adtok fogadott orvosnak szülésnél?

Figyelt kérdés
Az én orvosom nem kötötte ki,hogy mennyi legyen az annyi....Ezért vagyok gondban,hogy ne legyen se túl kevés se túl sok...8000ft-ot fizetek neki vizsgálatkor havonta.
2013. jan. 13. 13:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%

ÉN 3 éve szültem, ugyanúgy 8000 Ft volt a vizsgálat díja.

Általában a szülés a vizsgálati díj 10x-e.

Már nem emlékszem pontosan, hogy csak ennyit mondott e, vagy kimondta a végösszeget is, de mi 80 ezret adtunk.

(Biztos le leszek pontozva, mert sokan itt úgy gondolják, hogy ez luxus.)

Nekem fontos volt, hogy legyen fizetett orvosom.

2013. jan. 13. 13:18
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem gondolom hogy luxus,ln pl nem tehetném meg hogy fogadott dokihoz járja DE a gyerek érdekében mindent,az előző terhességemmel 3 héti voltam kórházban láttam és hallottam sok mindent ha nincs pénz senki vagy:(((akinek nem volt dokija még méhösszehúzót sem kapott,és sorolhatnám...na szóval egy gyerek egyszer születik és nem sajnálom azt a 3 heti 7ezret és a szülésért a 70 ezret mert ennyi kell a biztonságunkért,sajnos Mo. ilyen,más országban véres szemmel néznének a dokink ránk itt meg elvárják a jó munkáért a pluszot hát akkor adok,még ha nagyon nincs is:((pl:volt egy anyuka 41 éves doki nélkül és egész napi vajúdás után sem császározták meg sőt vákummal szült,és a kicsi agyvérzést kapott,oké már épül fel de ha dokija lett volna...szóval nem luxus csak ha ennyit tehetünk nem tízszer csak 2-3 -szor egész életünk során hát akkor ezt csak kibírjuk valahogy...
2013. jan. 13. 13:31
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Augusztusban szültem mi 40 ezret adtunk a dokinak meg havonta 5 ezret. Nem kötötte ki varratszedéskor mielőtt hazaengedtek akkor adtam oda a borítékot. Nem akarta elfogadni de végül elvette :)Sok doki után érdeklődtem hogy jó legyen és ne pénzéhes!!Sokat segített a szülésnél és utána is jó szobát kaptunk. Nekünk se volt sok pénzünk de a gyerek számít és van különbség akinek nem volt dokija.
2013. jan. 13. 13:38
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a doki megmondta előre, h választhatunk, hogy hozzá járok terhes gondozásra 7000Ft/alkalom, és itt volt két alternatíva, h levezeti a terhességet, és ha épp ügyel nála szülök, ha nem akkor másnál, vagy felfogadom, de ez pénzbe kerül és bármikor bejön és levezeti a szülést, esetleg császárt, megmondta h ez 40ezer Ftba kerül. Szerintem így korrekt!És mondta h nyugodtan gondoljuk át, és következő alkalomkor megbeszéljük!

Két vetélésem volt eddig már sajnos, és az első baba elvesztése az sztks doki miatt történt, így én jobban biztonságban érzem magam a fogadott orvosom mellett, nekem ennyit megér.

2013. jan. 13. 13:43
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én dokimnál 7.500 a magánrendelés, és 80.000 a szülés. Ki van téve a falra a tarifa. Igaza van az elsőnek, én is úgy hallottam, hogy kb. a tízszerese szokott lenni a terhesgondozási díjnak.
2013. jan. 13. 13:44
 6/20 A kérdező kommentje:
Én is úgy voltam vele,hogy kibírom azt a havi 8000ft-ot,és így legalább emberként kezelnek!Ha a kórházba megyek be és nem a fogadotthoz,akkor is simán előre vesz.Nagyon rendes és úgy aggódik a babáért,mintha a sajátja lenne:) 4-es!Nagyon sajnálom a vetélésed!!!5-ös!!Húúú...ilyet még nem is hallottam,hogy ki van téve a tarifa,hogy mennyi lesz a szülés.Köszönöm,hogy válaszoltatok!!!
2013. jan. 13. 13:50
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi is 8000-et fizettünk alkalmanként, a szülés tarifáját ránk bízta.

Mivel reggel 8-kor mentem szülni, és abszolút a munkaidejében voltunk, 50 ezret gondoltunk a párommal. NAgyon hálás volt érte:)

2013. jan. 13. 13:52
 8/20 A kérdező kommentje:
2-es!Igazat írtál..Ha nincs pénz senki vagy!!Én a 6.héten bevéreztem és olyan lekezelően bántak velem az ügyeleten,hogy sírva jöttem haza!Akkor döntöttem el,hogy igen is,kell az az orvos!
2013. jan. 13. 13:52
 9/20 A kérdező kommentje:
Mi is 50e-re gondoltunk..csak félek,hogy kevésnek találja majd,bár ő azt mondta,hogy soha sem szokott pénzt kérni.
2013. jan. 13. 13:54
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi 60.000 ft-ot akartunk adni, de mivel nyaralni volt a nagy napon (azért hozzáteszem, két héttel előbb jött a baba), ezért megspóroltuk az árát! :)
2013. jan. 13. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!