Lányok mikor szokták odaadni a Fogadott dokinak a pénzt?
Nálunk nem volt varratszedés, de beszéltem a dokimmal. én a 6 hetes kontrollon adtam oda, a kórházban mondtam neki, hogy majd ott, akkor... A kórházba nem vittem magammal pénzt, és a férjem meg később ért oda, mint amikor a dokival találkoztam.
De nem volt semmi gond, örült neki akkor is.:)
Én azért kérdezem mert kicsit elbizonytalanodtam...
A dokim kerekperec megmondta mennyit kér én soknak tartom úgy hogy 120-140 ezret hagyunk ott még a terhesgondozásra.
És nem vagyok benne biztos hogy végig ott lesz és nem csak arra jön be hogy jön ki a baba feje...
3-szor hívtam egyszer vette fel egyszer meg egy héttel előrébb szerettem volna menni és nem tudtak fogadni...
És ha nem fog velem foglalkozni, biztatni se semmi nem vagyok abban biztos hogy oda szeretném neki adni ezt a pénzt.
Szerintetek ez gerinctelenség, pofátlanság?
Én is sokat ott hagytam a terhesgondozáson, varratszedés nem volt, így a 6 hetes kontrollon fizettem mind a 2x.
A pénznek a te megelégedettségedet kell tükröznie, ezért elég gáz, hogy előre közölte az árat. Viszont ha te meg ennek ellenére felkérted, hogy vezesse le a szülést, akkor azzal elfogadtad, hogy kifizeted az általa mondott összeget. Innentől kezdve meg mindegy, hogy mikor fizetsz. Szerintem a 6 hetes kontroll azért jobb, mert akkor már fogod tudni, hogy a szülés után esetleg maradt-e valami, ami ellenkezőleg befolyásolja a döntésedet. (Elcseszett valamit, nem ért oda időben, és lemaradt, kérsz fájdalomcsillapító, de nem adja a beleegyezését, szülés után 1x-sem néz rád, valami utólagos gond lép fel a gyógyulási időszakban...stb)
Szerintem valamennyire mindenki bizonytalan mert ki tudja első babánál hogy a doki milyen és hogy áll a dolgokhoz.
Vagy ti ezen soha nem gondolkoztatok mi van ha nem jön időbe, ha nem foglalkozik veletek, ha amíg a kórházba vagy be sem néz?
Nem gondolkoztatok azon hogy ha nem vagytok vele megelégedve nem adtok pénzt?
Lehet én gondolkozom bután azért kérdezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!