Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek? Ti nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Ti nem kapnátok frászt? :D

Figyelt kérdés
Szóval röviden annyi van, hogy hamarosan megyek menyasszonyi ruhát nézni magamnak. Először úgy volt, hogy anyum, húgom, legjobb barátnőm és párom anyukája fog elkísérni. Viszont anyum kijelentette, hogy ha a párom anyukája jön, akkor ő nem. Ez nem vicces? :D Úgyhogy most ott tartok, hogy húgommal vagy legjobb barátnőmmel megyünk el próbálni. Nem szeretnék anyummal menni, mert úgyis olyan ruhákat erőltetne, amik nekem nem igazán tetszenek. Szóval nem egyezik a véleményünk ilyen téren. A másik meg az, hogy azt mondta, hogy majd elmegyünk az én páromnak öltönyt nézni, mert addig nem nyugszik, amíg nem lesz egy szép öltönye. Páromnak is van anyukája, akivel elmenjen öltönyt nézni és mondta is párom anyukája, hogy majd elmennek nézni öltönyt. Nem tudom mit szólna hozzá, ha tudná, hogy az én anyukám már mit talált ki, de nem hinném, hogy annyira tetszene neki az ötlet, mivel anyumnak ehhez nincs túl sok köze. A lényeg, hogy mindenhol ott akar lenni, mindenbe bele akar szólni, amihez semmi köze. Szerintem azt sem fogom elmondani, hogy megyek próbálni, mert biztos jönni akarna én meg ezt nem bírnám ki. Csak az a baj, hogy nem veszi észre magát, hogy ez most nem róla fog szólni, nem az ő esküvője lesz, hanem az enyém.
2014. jan. 13. 13:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Anyum úgy gondolja, hogy anyós jelölt a ruhámnál ne legyen ott, de ő a párom öltönyének kiválasztásánál ott kell lennie. És nem azt mondta a párom öltönyénél, hogy a párom hívja anyukáját is, hanem hogy csak vele nézzünk. Szóval vagy mindkét fél bele megy abban, hogy jelen legyenek a próbákon vagy senki sehol se legyen jelen.
2014. jan. 13. 13:55
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, ez szerinted komolyan érdekelt most valakit is?
2014. jan. 13. 13:55
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
én már azt se értem, ha nem akarsz anyukáddal menni, és ezt valószínűleg kb 5 éves korod óta tudod, mert ismered, akkor honnan jön az, hogy eredetileg úgy volt, hogy ő is megy...
2014. jan. 13. 13:58
 14/19 A kérdező kommentje:
Mert még először ehhez máshogy állt hozzá, de mikor volt ez a kijelentése ez azért már nem igazán tetszett. Bár szerintem csak a féltékenység szól belőle, mert nagyon jól kijövök párom szüleivel. De párom anyukája egy percig se szólt volna bele a ruhámba, mert mutattam neki többet is és csak annyit mondott, hogy szépek. Szóval az lesz a legjobb, ha vagy húgommal vagy barátnőmmel megyek.
2014. jan. 13. 14:03
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
ha senkivel se mennél, akkor meg megkímélnéd a vőlegényed attól, hogy elvegyen egy libát. NA, ez milyen ötlet?
2014. jan. 13. 14:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a vicces , hogy ennyi embert odacsődítesz.. Tök felesleges... Egy szalonban sem férnek el ennyien értelmesen...

Előtte is az lett volna a logikus, h a barátnőd vagy a húgod megy veled... Egyrészt korban közelebb is álltok, másrészt egy bnő, és egy húg nem érzékenyül el, és nem mondja minden, h gyönyörű..

2014. jan. 13. 14:21
 17/19 anonim ***** válasza:
73%
Fú, azért ha már külön életet élsz, akkor önálló döntéseket kéne tudni hozni. Szerintem nem vicces, hanem fárasztó.
2014. jan. 13. 14:32
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Minek kell egyáltalán házasodni????
2014. jan. 13. 16:33
 19/19 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező! Ugye ezek után kapizsgálod, hogy miért vannak az anyós viccek? Mert most a te anyád az anyós. Ebbe a történetbe...és te is ilyen leszel...he nem vigyázol.
2014. jan. 13. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!