Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, ti nem kapnátok frászt, ha lányotoknak idősebb fiúja lenne?
Anyuka okos. És az okos anyuka tudja, hogy ami most furcsa, az 5 év múlva nem lesz az. Ugyanis akkor 19L & 24F. Jah' így már OK.
Logikus? F
Nem vagyok anyuka, de tudom milyen érzés az, ha a szülők tiltanak attól, akibe éppen nagyon szerelmes vagyok..
Ha a fiú normális, nincsenek zűrös ügyei [pia, drog, problémás haverok stb] akkor ne legyenek fenntartásaid. A lányok amúgy is hamarabb érnek, mint a fiúk.
Mennyire komoly ez a kapcsolat? Ha hónapok óta tart akkor ülj le egyszer velük közösen, beszélgess a fiúval, próbáld meg megismerni és biztosítsd őket róla, hogy nem ellenük vagy, egyszerűen csak félted a lányod. [meg fogják érteni]
Nem könnyű ez nekik sem, de ne legyenek előítéleteid és örülj annak, hogy a lányod ennyire megbízik benned, hogy elmondta, hogy kivel jár. [vannak, akik hosszú hónapokig titkolják a szüleik elől kapcsolatukat..]
Utolsó válaszolónak teljesen igaza van!
Ne legyél olyan anyuka mint az enyém!
A suli miatt még a 19 éves egyetemista nővéremnek is tiltja, pedig orvosi egyetemen csak 5-ösei vannak, másodikos.Én ezt egyáltalán nem tartom normálisnak, és nem hiányzik hogy leégessen a barátom előtt, úgyhogy nem kell tudnia róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!