Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha nem kapnátok semmit?
Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt és még soha nem kaptam tőle semmit ajándékba. (Se karácsonyra, névnapomra is csak annyit mondott: Jah boldog névnapot!
Valentinra is mintha húzta volna a száját, hogy ő nem készült, most már neki is kell adnia? :S utána találta ki, hogy hát akkor menjünk vacsorázni... )
Néha jól esne egy kis kedveskedés tőle, elég lenne egy kis csoki is, hogy gondolt rám...
Hozzáteszem: van munkahelye és mellette koncertezik, amiért szintén pénzt kap. Tehát nem az a baj, hogy nem lenne kis apróságra pénze... én meg olyan vagyok, hogy elhalmozom apróságokkal, folyton rá gondolok, hogy mivel kedveskedjek. Még tanulok, csak szombatonként dolgozok, mégse sajnálom rá a kevés pénzem.
Csak én lennék ilyen "anyagias" vagy nektek is zavaró lenne?
én L/20 ő F/25
Nem anyagiassagrol van szo, de szerintem nagyon visszataszito, ha egy ferfi, aki megtehetne ilyen.
Voltam mar en is szükebben anyagilag (vagy eppenseggel tul kesön jutott eszembe), de valamivel ilyenkor mindig megleptem a paromat. Ha massal nem, hat föztem vagy kitalaltam valami különlegeset.
Föleg, ha töled kap, akkor csak feltünhetne neki, hogy valoszinüleg te is örülnel, ha rad gondol. Az teny, hogy a Valentin nap szigoruan ajandek-, ünnep- es szexmentes, de ezzel szerencsere parom is igy van ;).
Nekem ez valahogy nagyon önzö viselkedesnek tünik. De ezt te tudod megallapitani, hogy az elet mas aszpektusaiban is ilyen. Pl. szokott e normalis borravalot adni, ha meg van elegedve a kiszolgalassal, vagy barati körben szigoruan külön fizeti mindenki sajat fogyasztasat vagy az egyszerüseg kedveert mindenki bedob egy ugyanakkora összeget es kesz. Lehet sporolni, lemondani dolgokrol, de en, ha szüksegem van ra, nem a paromon sporolok, hanem inkabb en mondok le erröl-arrol.
Köszönöm a válaszokat!
Hát igazság az, hogy se testvérének névnapjára, karácsonyra nem vett semmit, se édesanyjának. Furcsáltam ezeket is. Buliban is ritkán hív meg embereket max a legeslegjobb haverját egy sörre... de volt, hogy kimentünk beszélgetni ismerőseivel, iszogatni és bejelentette hogy mindenki a sajátját fizeti (azért az enyémet kifizette :D)
Lehet azért is ilyen furcsa nekem, mert előző barátaimtól kaptam mindig valami apróságot, akár e-mail képeslapot... lehet hozzászoktam a jóhoz... de már ott vagyok, hogy akkor a fenébe én se veszek neki semmit...
erre mit mondjak :D névnapjára a testvéremnek azt se mondom h csá :D nem hogy bú ettől függetlenül akihez kötődök az nyilván kap valami ajándékot v legalább 1 normális felköszöntést stb (nem kell feltétlenül bnőnek lenni ehhez szal van különbség na m1) jó persze van olyan h elfelejti az ember :D v az istenért se marad meg a fejébe pl nekem volt olyan h valamiért megsázlottan azt hittem h 3.án született pedig elsején :D és sehogyse bírta bele verni a fejembe m1 3.án felköszöntöm mindig :P
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!