Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek? Ti nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Ti nem kapnátok frászt? :D

Figyelt kérdés
Szóval röviden annyi van, hogy hamarosan megyek menyasszonyi ruhát nézni magamnak. Először úgy volt, hogy anyum, húgom, legjobb barátnőm és párom anyukája fog elkísérni. Viszont anyum kijelentette, hogy ha a párom anyukája jön, akkor ő nem. Ez nem vicces? :D Úgyhogy most ott tartok, hogy húgommal vagy legjobb barátnőmmel megyünk el próbálni. Nem szeretnék anyummal menni, mert úgyis olyan ruhákat erőltetne, amik nekem nem igazán tetszenek. Szóval nem egyezik a véleményünk ilyen téren. A másik meg az, hogy azt mondta, hogy majd elmegyünk az én páromnak öltönyt nézni, mert addig nem nyugszik, amíg nem lesz egy szép öltönye. Páromnak is van anyukája, akivel elmenjen öltönyt nézni és mondta is párom anyukája, hogy majd elmennek nézni öltönyt. Nem tudom mit szólna hozzá, ha tudná, hogy az én anyukám már mit talált ki, de nem hinném, hogy annyira tetszene neki az ötlet, mivel anyumnak ehhez nincs túl sok köze. A lényeg, hogy mindenhol ott akar lenni, mindenbe bele akar szólni, amihez semmi köze. Szerintem azt sem fogom elmondani, hogy megyek próbálni, mert biztos jönni akarna én meg ezt nem bírnám ki. Csak az a baj, hogy nem veszi észre magát, hogy ez most nem róla fog szólni, nem az ő esküvője lesz, hanem az enyém.
2014. jan. 13. 13:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%

ez ez nem vicces :D után abbahagytam az olvasást...

kb, mintha 14 lennél.

2014. jan. 13. 13:32
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszi, igen nem vicces, de már néha kínomban nevetnem kell...
2014. jan. 13. 13:33
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem vicces, nem érdekel, unalmas, ennek a kérdésnek annyi értelme van, mint egy oldalra fordított kockacukornak.
2014. jan. 13. 13:36
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem:d Én akkor kaptam volna frászt, ha egykor ennyi emberrel kellett volna mennem. ki nem állhatom a tyúkolat. A döntést ugyis egyedül én hozom meg, akkor minek a "díszkiséret"?:D
2014. jan. 13. 13:39
 5/19 anonim ***** válasza:
88%
Hát nézd, sztem nincs jelentősége, h kivel mész... én se anyukámmal mentem, de tetszett neki, amit választottam. Menj el a bnőddel.
2014. jan. 13. 13:41
 6/19 anonim válasza:
100%
csak közöld anyukáddal, hogy a te esküvőd és majd te eldöntöd mit szeretnél, nem vagy már ovis. az én anyum mindig felfogja.
2014. jan. 13. 13:46
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

A hármas válaszoló nagyjából összefoglalta a véleményem...

Mi a kérdés?

nem, nem kapnék frászt.

Ha nem akarsz valakivel menni, ne menj.

Ha nem tudsz egy ekkora dolgot eldönteni, kezelni, akkor miért házasodsz? Az sokkal bonyolultabb :D

Anyádtól jó esetben el is költözöl hamarosan, arra a kis időre ne kattogj már azon, hogy milyen... Fontosabb dolgokra kell az időt fordítani.

2014. jan. 13. 13:47
 8/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, hát pont ez, hogy már elköltöztem otthonról és külön életet élek.
2014. jan. 13. 13:50
 9/19 anonim ***** válasza:
86%

Számomra az a vicces, hogy amíg nem tűnik fel neked édesanyád kérése, hogy csak ő menjen a menyasszonyi ruha kiválasztásakor, és az anyósjelölted ne, addig észre sem veszed, hogy hogy lefikázod anyudat, amiért az öltöny kiválasztásánál ott akar lenni. Mert ugye neki mi köze hozzá? Anyós jelöltednek mi köze a Te ruhádhoz?

Mond csak nem érzed úgy, hogy édesanyádnak igaza van?

Nem érzel némi ellentmondást?

Fel kéne nőni, ilyen kicsinyes marhaságokat félre kellene tudni tenni, és utána kellene a házasság gondolatával foglalkozni.

2014. jan. 13. 13:50
 10/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! kezdjük ott, hogy anyum már az elején kijelentette, hogy anyós jelölt ne jöjjön velem ruhát nézni, de ő meg jogosnak érzi, hogy a párommal ő nézzen öltönyt. Ez így nem normális! Félreértetted,amit írtam..
2014. jan. 13. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!