Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Eskuvo terhesen? Igen, vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eskuvo terhesen? Igen, vagy nem?

Figyelt kérdés

23 eves vagyok, 24 hetes terhes ikrekkel. A parommal 2 eve vagyunk egyutt, es o mar nagyon szeretne felesegul venni, meg szules elott . En viszont egyaltalan nem szeretnem az eskuvot, lehet onzosegbol, de leginkabb amiatt, hogy abszolut nem tetszem magamnak most. (pedig -elvileg- nem lenne ra okom, semmi terhes tunetem nincs, eddig egy dkg pluszkilo sincs rajtam) Szoval nem ereznem jol magam nagy hassal, hogy nem ihatok/ehetek kedvemre, ne adj'Isten rossz napot fogok ki, es minden bajom lesz.....egyszeruen nem szeretnem, a parom viszont hajthatatlan, mindenkeppen eskuvot akar.

Nem tudom, mit tegyek, nem szeretnek ugy hazasodni, hogy nem is akartam az eskuvot, de felek, hogyha ennyire ellene vagyok a dolognak, az rajtam fog csattani.....ertitek....

Valakinek volt esetleg a terhessege alatt az eskuvoje? Milyen tapasztalataitok vannak? Mi volt mas, mit csinaltatok maskepp, mintha "nem terhesen" lett volna az eskuvo?

Elore is koszi.

Nati

2014. jan. 11. 12:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

Egyébként a kérdés nem tűnik túl bonyolultnak, egy esküvőhöz 2 ember, 2 IGEN kell, ha valamelyik fél (ott és akkor) nem akarja, akkor nincs itt az ideje az esküvőnek, és kész. És hát ja, ehy középidős ikerterhesség se ideális alap egy esküvői stresszhez-bulihoz egyfelől, másfelől sok nőtől hallottam azt az érvet is a terhesen való házassággal szemben, hogy kerülni akarja azt a látszatot, hogy őt "csak a gyerek miatt"...

Persze, ha egy kapcsolatban mindkét félnek fontos, akkor egy két tanús vagy szűk családi-baráti körben tartott, túl nagy szervezést nem igénylő esküvőnek sincs semmi akadálya.

2014. jan. 11. 12:48
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Én 25 hetes voltam, mikor volt az esküvőnk. 70 fős lagzival utána. Veszélyeztetett terhes voltam, megbeszéltem az orvosommal is. Több magnéziumot kellett szednem, és annyit mondott, hogy ne ugráljak :) De én is táncoltam, menyecske tánc is volt és kb 4ig tartott a mulatság. A hátránya csak annyi volt, hogy nem ittam alkoholt, de a saját lagziján a menyasszony különben sem szokott berúgni :)

Nekünk már amúgy is tervben volt az esküvő. Semmiképp sem akartam elhalasztani, mert utána szerintem nem lett volna ugyanaz (meg gyerek mellett már nehezebb összehozni).

2014. jan. 11. 13:15
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Te most nem szeretnél esküvőt,tehát a 2 Igenből 1 hiányzik,és nagy esküvőt szeretnétek.Hát,szerintem ez eldőlt.Még egy lehetőség van,hogy 2 tanuval + max.szülők elmentek az önkormányzathoz,összeházasodtok,aztán amikor már nagyobbak a gyerekek,csináltok egy templomi esküvőt fergeteges lagzival.
2014. jan. 11. 13:17
 14/21 anonim ***** válasza:
39%

Én nem házasodnék terhesen, legfeljebb csak akkor, ha még csak pár hetes terhességről van szó, és nem látszik... Akik kismamaként házasodnak ott mindig van valami olyan üzenet, hogy azért házasodnak, mert jön a baba.

Én úgy vagyok vele, hogyha feleségül megyek valakihez, az ne azért legyen, mert jön a baba...

A helyedben én inkább akkor házasodnék, amikor a kicsi 1-2 éves

2014. jan. 11. 13:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Most vagy 24 hetes. Minimum 30 nappal előre be kell jelentkezni, de mivel nagy lagzit akartok, nem közölhetitek, hogy jövő hónapba esküvő. Plusz egy ekkorát megszervezni sem kis mulatság. Legalább 2 hónap múlva lehetne legkorábban. Akkor leszel 32 hetes. Ikrekkel 30-34 hétnél tovább kevesen maradnak "egyben"... Én már csak ezért sem vállalnám be. Ezek puszta számok, tények. Hivatkozz erre.
2014. jan. 11. 13:25
 16/21 anonim ***** válasza:

"Akik kismamaként házasodnak ott mindig van valami olyan üzenet, hogy azért házasodnak, mert jön a baba.

Én úgy vagyok vele, hogyha feleségül megyek valakihez, az ne azért legyen, mert jön a baba...

A helyedben én inkább akkor házasodnék, amikor a kicsi 1-2 éves"

Ahol gyerek van már így is úgyis azt mondják a rosszmájúak. A jön vagy a van gyerek között már nincs különbség. Akkor nem a terhesség miatt házasodnak hanem mert van gyerek. Szóval teljesen mindegy, hogy terhes vagy 1-2 éves aki olyan, hogy ezt megjegyzi az 10 éves gyerek mellett is megjegyzi.

2014. jan. 11. 13:29
 17/21 anonim ***** válasza:
43%
Neked kell tudni, de szerintem terhesen nem jó esküvőt tartani. Egyrészt nevetségesen nézel ki nagy hassal abban a ruhában :D. Másrészt azért a saját esküvődön te is akarsz inni , nem?
2014. jan. 11. 13:39
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

attól függ mekkora esküvő

én nem voltam várandós, fizikailag így is nagyon megerőltető volt maga a lagzi, de az utolsó 2 hét is...

(95fő)

gondolkodtunk előtte a babán, de nagyon nem bánom, hogy nem úgy alakult...

házasodjatok össze polgári szertartással 2-en plusz tanúk, aztán tartsatok esküvőt, amikor megvannak a gyerekek, és összeszedted magad.

ha nem változtatsz nevet, akkor senki nem is fogja addig tudni...

ebben az esetben ha így éreznék , a helyedben tuti nem tartanék esküvőt,

a párod meg baromi érzéketlen ha ezt nem érti meg..

rákérdeznék, hogy csak egy esküvőt akar, mindegy hogy...vagy velem szeretne, úgy, hogy én is örüljek

2014. jan. 11. 14:10
 19/21 anonim ***** válasza:
57%

jah az evés ivás miatt ne aggódj...

enni egy falatot nem tudtam az este alatt, időm sem volt rá...

annyit ettem, amennyit kötelező volt(etetés vacsinál, (1 falat) , etetés torta (1 falat)

inni meg vizet kizárólag és pálinkát nagyon kontrolált mennyiségben (anélkül nem tudok táncolni,mert nincs ritmusérzékem, emiatt gátlásos vagyok...2 pálinka és akkor merek)

2014. jan. 11. 14:28
 20/21 anonim ***** válasza:
30%

Nati, mi lenne, ha gyorsan megtartanátok az esküvőt, amíg nincs nagy pocakod, jól is érzed magad, maximum nem iszol alkoholt.

Szülés után, pláne ikrekkel, alig lesz energiád élni, nemhogy házasodni, a pénz is minden másra kell majd.

2014. jan. 11. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!