Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskuvo terhesen? Igen, vagy nem?
23 eves vagyok, 24 hetes terhes ikrekkel. A parommal 2 eve vagyunk egyutt, es o mar nagyon szeretne felesegul venni, meg szules elott . En viszont egyaltalan nem szeretnem az eskuvot, lehet onzosegbol, de leginkabb amiatt, hogy abszolut nem tetszem magamnak most. (pedig -elvileg- nem lenne ra okom, semmi terhes tunetem nincs, eddig egy dkg pluszkilo sincs rajtam) Szoval nem ereznem jol magam nagy hassal, hogy nem ihatok/ehetek kedvemre, ne adj'Isten rossz napot fogok ki, es minden bajom lesz.....egyszeruen nem szeretnem, a parom viszont hajthatatlan, mindenkeppen eskuvot akar.
Nem tudom, mit tegyek, nem szeretnek ugy hazasodni, hogy nem is akartam az eskuvot, de felek, hogyha ennyire ellene vagyok a dolognak, az rajtam fog csattani.....ertitek....
Valakinek volt esetleg a terhessege alatt az eskuvoje? Milyen tapasztalataitok vannak? Mi volt mas, mit csinaltatok maskepp, mintha "nem terhesen" lett volna az eskuvo?
Elore is koszi.
Nati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!