Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskuvo terhesen? Igen, vagy nem?
23 eves vagyok, 24 hetes terhes ikrekkel. A parommal 2 eve vagyunk egyutt, es o mar nagyon szeretne felesegul venni, meg szules elott . En viszont egyaltalan nem szeretnem az eskuvot, lehet onzosegbol, de leginkabb amiatt, hogy abszolut nem tetszem magamnak most. (pedig -elvileg- nem lenne ra okom, semmi terhes tunetem nincs, eddig egy dkg pluszkilo sincs rajtam) Szoval nem ereznem jol magam nagy hassal, hogy nem ihatok/ehetek kedvemre, ne adj'Isten rossz napot fogok ki, es minden bajom lesz.....egyszeruen nem szeretnem, a parom viszont hajthatatlan, mindenkeppen eskuvot akar.
Nem tudom, mit tegyek, nem szeretnek ugy hazasodni, hogy nem is akartam az eskuvot, de felek, hogyha ennyire ellene vagyok a dolognak, az rajtam fog csattani.....ertitek....
Valakinek volt esetleg a terhessege alatt az eskuvoje? Milyen tapasztalataitok vannak? Mi volt mas, mit csinaltatok maskepp, mintha "nem terhesen" lett volna az eskuvo?
Elore is koszi.
Nati
Ha nem szeretnél terhesen esküdni, akkor ne, majd csak ha 1-2 évesek lesznek a gyerekek, akkor lehet már velük bírni :)
Terhesen sokmindenre oda kell figyelni, ne merítsd ki magad túlzottan, ne nagyon ugrálj, nem ihatsz ugyebár, de nem is ehetsz akármit - arról nem is beszélve, egy ekkora vendégseregben mennyi bacit, betegséget el lehet kapni akarva-akaratlanul is. Én is nemet mondanék erre, a babák miatt elsősorban. Terhesen lehet nagyon szép a menyasszony, az nem kérdés. Szerintem gyönyörűek:
De a babáknak egész biztosan nem tesz jót ennyi izgalom.
Nem szülnél házasságon kívül így nagyon is igen.
Utána főleg két gyereknél mindig lesz valami más amire kell majd a pénz.
3. Ez azért változó. Ha nem veszi különösen jól a dolgokat, akkor azért nem ajánlott az emelgetés, izgalom, stressz, bulizás, nagy evések. Inkább lazítani kellene, az ikerterhesség meg aztán kétszer olyan is.
Sehol nem írtam, hogy a terhesség egy betegség, de aki aggódott már életében azért, hogy megmarad-e a baba, az nem ír ilyen butaságokat, hogy menjen csak bulizni nyugodtan :(
Saját magamat nézve én terhesen nem házasodnék, az valahogy nem fér bele nálam.
De, te se azért házasodj mert a párod akarja, mond el neki, hogy nem szeretnél terhesen esküvőt egyrészt nagy felfordulással jár, másrészt pedig azért a babának sem a legjobb, hogy egész nap talpon vagy és egyik jobban megtáncoltat mint a másik, sose lehet tudni a bajt.
Ha szeret akkor megérti és nem fogja erőltetni a dolgot, ha emiatt nem akar a későbbiekben elvenni akkor csak őt minősíti! Egy esküvőt mind két félnek akarnia kell és nem arról szól, hogy a másik miatt mentünk bele mert akkor elhiheted, hogy a későbbiekben ebből még lehetnek viták.
Az én páromat nézve tuti egy polgári lenne és kész. Már előre kikötötte ha idő nap előtt jönne a baba akkor nem lesz nászút sem nem, hogy nagy lagzi. :) Ahhoz túlságosan aggódna miattam egyem a szívét. :) :$
Egyik ismerősömnek decemberben volt a lagzi, a lány szintén terhes, megbánta, hogy így lett esküvője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!