Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki terhesen nagy lagzit csapni? Mit szólnak hozzá az emberek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 07:42
1/34 anonim válasza:
Dehogy ciki! Ez a nap csak a tiétek, ne foglalkozzatok mással, ha ti nagy lagzit szeretnétek, akkor legyen olyan :)
2/34 anonim válasza:
Ciki "mit szólnak az emberek, ha..." alapon esküvőt szervezni. Akinek nem tetszik, nem megy el. Aki elmegy, az meg várhatóan jól fogja érezni magát.
3/34 anonim válasza:
Nekem ciki lenne. Ahogy terhesen, illetve mar anyaként a fehér menyasszonyi ruha, nem vallásoskent a templomi esküvő is - en nem tennék ilyet. Akkor most nem csapsz lagzit, mert szerintem ciki?
A magad véleménye érdekeljen, meg a parode, ne vadidegeneke.
5/34 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, inkább komikus. Bár, attól függ, mennyire látszik, mert az esküvő ugye a látszatok napja...Szerintem rém visszataszító egy nagy hasú nő szende nagy habos-babos ruhában, de ez az én véleményem. Az esküvő és a lagzi arra volt valaha hivatott, hogy egy pár közös életének, családalapításának megkezdését ünnepeljék, amit a rokonok segítenek (nászajándék). Ehhez képest ti már mindenen túl vagytok, ami utána kellett volna, hogy következzen. De ennyi erővel ugyanúgy ciki nagy lagzit csapni olyanoknak, akik már pl. 5-6 éve együtt élnek, aztán csapnak egy murit megünnepelni, hogy elkezdik a közös életet, összekötik az életüket :D Szerintem ez inkább vicces, mint ciki. Nyilván kell némi együttélés a mai viszonyok között, de a többéves , közös otthonos együttélés után csapott lagzik nekem olyan nem szimpatikusak. Sokszor vesznek közösen lakást, közösen rendezgetik, de az életük hivatalos összekötése meg ráér, miközben ezer más szálon elkötelezik magukat? Nyilván felfogás kérdése, ezért ne izgasson más véleménye, csak azért írtam ilyen hosszasan. Legfeljebb az öreg nyanyákat fogod megbotránkoztatni, mert nyilvánvaló lesz, hogy "megesett, bűnös nő vagy", akit muszáj elvenni :) Na, nekik milyen ciki emellé nagy lagzi...
6/34 anonim válasza:
Nem ciki, ha te így szeretnéd, akkor senkinek semmi köze hozzá, a te esküvőd. Az más dolog, hogy én biztosan nem házasodnék terhesen, nekem kicsit vicces, hogy az ara nagy hassal, fehér ruhában áll az oltár előtt, a másik, hogy nem biztos, hogy olyan felhőtlenül tudnék bulizni a saját esküvőmön az esetleges rosszullétek miatt.
7/34 anonim válasza:
Miért foglalkozol mások véleményével? Jelen esetben vadidegen emberekével. Amilyen sok gonosz, és rosszindulatú ember van így is úgy is megszólnak valamiért. Már elnézést a szóhasználatért, de szard le ki mit gondol. Ha Ti nagy lagzit akartok csapni, akkor legyen olyan! :)
8/34 anonim válasza:
"rém visszataszító egy terhes nő szende, habos-babos ruhában"
Szerintem az a visszataszító, hogy te annak tartasz egy terhes nőt AKÁRMILYEN ruhában :/
Szerintem nem ciki amúgy, és szép egy terhes anyuka, ha megfelelő ruhát választ, pl:
Amúgy meg felesleges itt kérdést feltenni, mert most elkaptak téged azok, akiknek komolyan, semmi nem tetszik. Teli van ez az oldal ilyenekkel.
9/34 anonim válasza:
ha ízléses, az állapotához megfelelő ruhát választ akkor nem gáz. felőlem arra költitek a pénzt, amire jól esik. bár én inkább a babának vásárolnék be, eltenném későbbre, jól jöhet az még. most tuti kapom az ívet, h irigy dög vagyok. felőlem legyek az, nem vágyom nagy lagzira, pláne nem a szervezés idegbajára várandósan.
10/34 anonim válasza:
Nem aki azt mondja, hogy ciki mert fehér ruha meg hasonló azok mind szüzen mentek férjhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!