Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki terhesen nagy lagzit csapni? Mit szólnak hozzá az emberek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 07:42
11/34 anonim válasza:
Nem, utolsó, en pl nem szűzen fogok férjhez menni. Van mar gyerekem is es nem az apja le a férjem. Nekem személy szerint nem férne bele fehér ruha, sot, menyasszonyi ruha sem, se lagzi, se egyaz esküvő. Másnak meg belefér. Az o dolga. A kérdező véleményt kert, en azt adtam. Ez nem azt jelenti, hogy en gondolkodok jol vagy rosszul. Mindenki maga donti el, hogy neki mi fer bele. Illő tiszteletben tartani a masik véleményét, meg akkor is, h nem értünk vele egyet. 3. voltam.
12/34 A kérdező kommentje:
A babának már mindene megvan, szerencsére nem szűkölködünk a pénzben.
2013. jún. 9. 11:28
13/34 anonim válasza:
Ha nektek így jó, akkor ne foglalkozz vele, hogy esetleg a vaskalapos rokonok meg ismerősök szerint nem helyénvaló. Ti életetek, úgy csináljátok, ahogy nektek jó.
14/34 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ilyen elmaradott a mai világban. Sokan, gyerekes párok csapnak nagy lagzit. Izléses esküvői ruhák vannak kismamák számára is. Nem kell habos-babos. A mai menyasszonyi divat sem a szende szűzlányoknak kedvez. Sok boldogságot és jó egészséget a babának és a kismamának! Az írígyek maradjanak otthon!
15/34 anonim válasza:
ma 14:10 tudod van védekezés, és érdekes módon soha nem estem mellette teherbe sem óvszer, sem tabletta mellett!
Csak azok akik véletlen elfelejtik bevenni a tablettát, vagy júj kiszakadt a gumi "VÉLETLEN"... Pff
16/34 anonim válasza:
ha lett volna rá pénz korábban, akkor miért most teszed ki magad a nagy felhajtásnak? a babának is inkább nyugira lenne szüksége mint egy hajnalig tartó mulatozásra.
17/34 anonim válasza:
Egyik védekezési módszer sem 100% ez rajta van a csomagoláson, de pffögj csak. Ja és nem vagyok se terhes és gyerekem sincs. De te attól még bunkó maradsz :)
18/34 anonim válasza:
Őszintén szólva én magát ezt a dolgot,hogy gyorsan házasodjunk,ha jön a gyerek tartom cikinek.
Nálam alap,hogy ne a terhesség tartsa össze a házasságot,hanem az igazi ÖSSZHANG,szeretet/szerelem.
19/34 anonim válasza:
Azért más nagy terhes hassal az oltár előtt állni, mint ha valaki nem szűz. Esküvőt gyerek után is lehet tartani, ha már így sikerült, de mondom, mindenkinek a magánügye, én úgy lennék vele, ha így alakulna, hogy az esküvőmön szeretném magam jól érezni, nem folyton arra figyelni mit szabad és mit nem a baba miatt.
20/34 A kérdező kommentje:
Nem most kezdtük el szervezni az esküvőt. Akkor még nem voltam terhes. Augusztusban lesz és most két hónapos terhes vagyok.
2013. jún. 9. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!