Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki terhesen nagy lagzit csapni? Mit szólnak hozzá az emberek?
Igen, és kérjél mindenkitől bocsánatot, hogy terhes vagy a szertartás előtt....ahhhh
Dehogy ciki! Láttam már tündéri kismamát, hófehérben esküdni!
Az itt válaszoló szentfazekakkal ne foglalkozz! sok boldogságot!
"Mit szólnak hozzá az emberek?"
Te mit szólsz hozzá és a vőlegényed, ez az egyetlen kérdés. Ha nektek nem ciki, nyugodtan vágjatok bele. Nem kell senkinek megfelelni, van egy saját értékrendetek és természetetek ami szerint ez jó vagy nem jó. Ha jó, akkor hajrá.
Az, hogy feltetted ezt a kérdést, inkább azt jelzi, hogy téged zavar a lelked mélyén, neked vannak ezzel kapcsolatban kételyeid. Az okát kellene megfejteni, mert van, amin lehet segíteni, és akkor nyugodt szívvel esküvőznél, nem görcsölnél életed nagy napján. És hát valljuk be, az is lenne a cél, hogy jól érezd magadat, és felhőtlenül tudj örülni.
Engem az zavarna (és nagy ívben tennék arra, hogy a többieket ezzel kapcsolatban mi "zavarhatja"), hogy nyilván az esküvőjén minden nő szeretne tökéletes lenni, a legjobb, legszebb, legcsinosabb formájában mutatkozni, szép képeket, ami NEKEM kerekedő hassal már nem az igazi. Van akin még 4 hónaposan se látszik, van aki meg már a 14. héten olyan, mint egy 6 hónapos terhes (nem vicc, az egyik ismerősömön lepődtem meg,aki közölte, hogy 14 hetes, de olyan hasa volt már, hogy ihaj...) Most legyenek szívesek ne kezdjenek ki azok, akik szerint minden terhes nő gyönyörű, nem az alak a lényeg, az anyaszerep sokkal fontosabb, blabla stb. Engem az zavarna, hogy pont az esküvőmön nem tudok karcsúsított, fűzőst ruhában, a lehető legjobb formámban "parádézni", holott egyébként egy aerobikb..zi, hiú dög vagyok, istenem, így lettem összerakva, de legalább őszinte vagyok magamhoz :)
Nézz magadba, és ne félj kimondani, hogy mitől félsz ezzel kapcsolatban, különben egy hisztis tyúkká változtatnak az addig eltöltött napok :)Ha tényleg a közvélemény zavar, akkor bigott bunkókat nem kell meghívni, mert csak elrontják az ünnepet a csípős nyelvükkel, ha saját magad miatt tetted fel a kérdést, akkor meg találjatok más megoldást (pl. empire stílusú ruha, ha egyébként tetszik vagy bármi, ami NEKED jó).
"A lényeg a te boldogságod, nem az írigy, boldogtalan emberek hülye véleménye."
A mondatod elso reszevel egyet ertek - a sajat boldogsaga a fontos. Nade attol nem lesz senki hulye se boldogtalan, hogy nem egyezik a velemenye maseval. Nekem igenis visszatetszo egy feher ruhas terhes menyasszony - igen tavol all o mar a szuzessegtol, amit a ruha szimbolizalna. Pont ilyen szamomra a templomi eskuvo egy nem vallasos parnal csak "mert olyan szep" illetve a kesobbiekben a keresztelo ugyanezzel az indokkal, plusz a "mit szolnak az emberek" gondolkodassal.
Epp a sajat eskuvomre keszulok 38 evesen egy kisiskolas gyerekkel a hatam mogott - nem az apja lesz a ferjem es feher ruham se lesz. Ezek szerint hulye is lennek meg boldogtalan is? Koszonom, egyik sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!