Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sminkelik a vőlegényt esküvőre? Nem elég csak a menyasszonynak?
A vőlegényre is ugyanúgy hathat az esküvő előtti stressz, karikásabb a szeme a kevesebb alvás miatt, esetleg 1-2 pattanás is kijöhet. Ezeket eltünteti egy kis korrektorral még nagyon messze van a metroszexualitástól. Szinte közhely, hogy a menyasszonynak ez a nagy napja, és gyönyörű akar lenni minden nő. Neki bababőrt csinál a sminkes, a férje meg álljon mellette pattanásokkal és karikás szemmel, mert attól férfias? :)
Szerintem akkor jó egy vőlegénysmink, ha nem látszik, hogy van. Az én férjem aztán tényleg nem az a piperkőc fajta, hosszú haja, szakálla van, de ha kijön az arcán egy pattanás, akkor egy kis korrektort még ő is tesz rá magának, mielőtt elindul otthonról, mert zavarja, hogy egy nagy piros folt van a fején, ahogy minket, nőket is.
"És én úgy szeretem a pasim ahogy kinéz, nem fénylik az arca se, de ha fénylene sem zavarna. Az kb. 2 kattintás a sz.gépen, és el is tűnik. "
Egy esküvőnél lagzival megközelítőleg többezer kép készül csak a párról, melyből jópár 10 óra utómunkálattal lesz 100 használható. Ha mindegyiken kattintani kellene kettőt a smink hiánya miatt, az még akkor megint jó pár óra teljesen felesleges pluszmunka lenne, amit korábban egy 15 perces sminkeléssel el lehet kerülni. Ezért szoktak sminkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!