Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sminkelik a vőlegényt esküvőre? Nem elég csak a menyasszonynak?
A jó smink nem látszik. Csak korrigál. Például elfedi a bőrhibákat, vagy a szem alatti karikákat. Valamint megakadályozza a csillogást. Esetleg egy kicsit javít az arca karakterén.
A szempillaspirált sem úgy kell elképzelni, hogy vastag, fekete póklábakat kap. Áttetsző spirállal kicsit ívesebbé teszik, ennyi.
Szerintem nem hülyeség. Oké, a hivatásos fényképész retusál, de a vendégek által készített fotók, videók a valóságot mutatják. Nem baj az, ha smink takarja a vőlegényen is, hogy bizony hajnali kettőkor már finoman szólva is borvirágos az orra :)
Úgyis lepontoznak, de én egyetértek a kérdezővel. Én feleslegesnek tartom. A rúzst végképp.
Rajtam se lesz 2 kiló smink, nem is értem miért akarnak másnak látszani a képeken az emberek.
Most mondjam, hogy mi alapból jól nézünk ki? :D viccelek
Nézd meg a tévébemondókat, vagy a filmekben a színészeket. Őket is sminkelik. Ettől tényleg mind nőiesek?
Nem a látvánnyal van a gond, hanem a sztereotípiákkal. Ha megpróbálsz felülkerekedni rajta, akkor máris nem vészes a dolog.
Én sminkes vagyok és tudom, hogy valaki szereti a sminket és valaki ki nem állhatja.
Ismerek olyan nőket, akik szépek és egyáltalán nem kell nekik sminkelni!
Nekem vannak férfi vendégeim akiket sminkelek, de a végeredményt ők is ugyanúgy látják. Van akinek sminkelhető az arca, és van olyan akinek nem. Azt tudni kell, hogy ezek nem erős sminkek. Csak eltünteti a hibákat, kiemelik a szépséget. Ettől még ők nem lesznek nők, csak igényesek.
Na jó, azért nehogy már attól legyen igénytelen egy férfi, hogy nem sminkeli magát, azért ne essünk ekkora túlzásokba! :)
Tényleg vannak, akik elviselik, vagy szeretik, vannak, akik nem tűrik meg magukon. Mindenkinek ízlése és kedve szerint.
Nekem ez az el kell fedni a vőlegény bőrhibáit eléggé furcsa. Miért? Ő ő, a hibáival együtt, nem? Én azt akarom a képeken látni, akihez hozzámegyek, nem azt, akivé változtatták...
Sok nő az esküvőjére olyan frizurát és sminket csináltat, hogy nem is emlékeztet saját magára... miért jó ez?
Amúgy én még az erős retusnak se vagyok a híve.
Tablóképemet gimiben nagyon durván megretusálták, konkrétan kicserélték az egyik fogam, ami kicsit beljebb van mint a többi :D Fogtam, visszaküldtem a képeket, hogy nekem ne cseréljék ki a fogam akármilyen ronda is.
Én vagyok ez, ez a csáléfogas valaki, és nagyon idegen volt nekem a tablóképem.
És én úgy szeretem a pasim ahogy kinéz, nem fénylik az arca se, de ha fénylene sem zavarna. Az kb. 2 kattintás a sz.gépen, és el is tűnik.
A vendégek fotói meg nem izgatnak. Azok úgysem profi munkák, pont nem a fényes pofánk fog zavarni, hanem az elkapott borzasztó beállású pillanatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!