Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2015majusaban lesz az eskuvom. Szerintetek az nagyon messze van meg?
A parommal megbeszeltuk hogy tavaszi eskuvot szeretnenk. Igy aztan kituztuk 2015 majusat eskuvoi idopontnak. Eljegyzesrol a parom nem szeret velem beszelni, mert azt o teljes titokban akarja tartani. Szoval szerintetek szamithatok 2014-ben lanykeresre, vagy szerintetek mennyi idovel az eskuvo elott kell megkerni a lany kezet?
Masik kerdesem, hogy en most 2014 januarjaban tudok barhogy is keszulni a majusi eskuvomre szerintetek vagy varjak meg az elokeszuletekkel? Ha mar ilyenkor is el lehet kezdeni keszulodni, akkor szerintetek mivel kezdjem? A valaszokat elore is koszi. En 18/N a parom 21/F :)
abszolut nincs messze! mindent kezdj el idöben pontosan megtervezni! 2015 mindjárt itt van... gondolom nektek is az ország legjobb ceremonia mestere kell, és gondolom nem 100-150 fös kis lakodalmat akartok, ha nem az egész birodalmat! egy szép menyasszonyi ruhát meg kb. 7 évig készitenek,- arany és ezüst szálakbol, legalábbis itt békés megyében.
szoval igazábol már késésben is vagytok!
Keszulgetek... :)
Veletlen ugy adodott h mar a ruham is meg van. Egy ismeros ment ferjhez es surgosen elakarta adni az eskuvoi ruhajat. En meg bele szerettem a ruhajaba es megvettem. :)
Ugyhogy ez leglabb kipipalva. :) 30.000ft ert szerintem megerte. Mostmar csak tarolni kell valahol. :)
Nyaron pedig izgulok, hogy vajon mikor fogja meg kerni a parom a kezem. :)
Nem
:) osszekoltozunk majd egy sajat lakasba az eskuvo utan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!