Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeptemberben lesz az eskuvom es vofelyt keresek lehetoleg Nyiregyhazahoz kozel ki tud segiteni?
Kedves Kérdező!
Nyíregyházázán lakik Bodnár Zoltán,én őt tudom ajánlani:)Iwiwen is meg tudod keresni, van kinn képe is amin vőfélykedik...Nekem néptáncot oktatott, voltunk vele esküvőn is fellépni, és általában nagy sikere van:) Ez azonban már vagy 5 éve volt, nem tudom,hogy a mai napig vállal-e esküvőket... Iwiwen ki van írva a telefonszáma is...
Ha bármiben segíteni tudok, írj:)
Illés Gyula-Tiszaörs(kicsit messze de ha nem találsz közelebb)
IWIW-en keresd meg:)
Szia!
Én Varga Tibort tudom ajánlani!:)
Ő nagyon jó!:)
Iwiwen őt is megtalálod. De youtuben-on is meg tudod nézni a videóját!
Sok boldogságot!:)
Kár, hogy olyan messze laksz, mert Sülysápon van egy nagyon jó vőfély, aki nő! Bátyámék lagziján ő volt, és olyan hangulatot csinált, hogy felülmúlta a várakozásainkat! Benne volt a buliban, táncolt ő is az asztal tetején, hihetetlen:)
De ha gondolod: Berényi Krisztina fent van ő is iwiw-en
Szia:)
Én tudok ajánlani egy jó vőfélyt:)Nagyon nagyon humoros,jópofa,és higgadtan tudja végigvezényelni a lagzit:)
Pápai Zoltán
vőfély
4552 Napkor, Béke u. 33. (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)
Mobil: 06-30-906-4390
Mobil: 06-30-548-6983
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!