Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2015majusaban lesz az eskuvom. Szerintetek az nagyon messze van meg?
A parommal megbeszeltuk hogy tavaszi eskuvot szeretnenk. Igy aztan kituztuk 2015 majusat eskuvoi idopontnak. Eljegyzesrol a parom nem szeret velem beszelni, mert azt o teljes titokban akarja tartani. Szoval szerintetek szamithatok 2014-ben lanykeresre, vagy szerintetek mennyi idovel az eskuvo elott kell megkerni a lany kezet?
Masik kerdesem, hogy en most 2014 januarjaban tudok barhogy is keszulni a majusi eskuvomre szerintetek vagy varjak meg az elokeszuletekkel? Ha mar ilyenkor is el lehet kezdeni keszulodni, akkor szerintetek mivel kezdjem? A valaszokat elore is koszi. En 18/N a parom 21/F :)
enyhe kamuillat van a levegőben... :) esetleg a kérdező egy görbe tükröt tart a nagyérdeműnek.
na de hogy a kérdésre is válaszoljak: Mucika, meg se kérte még a jógyerek a kezedet, te meg már a meghívó színét tervezgeted? egyem meg a szívedet :)
18 évesen én is nagy szerelmes voltam, már a templomot is megmutatta az akkori nagy Ő, amiben össze fogunk házasodni :) ja, csak épp nem engem vett el, hanem egy másik lányt 3 évvel később. ami nem is baj, hiszen én közben teljesen másfelé orientálódtam, és ma már egy szép emlék az a fiú.
"En 18/N a parom 21/F"
Max lány meg fiú nem nő meg férfi :)
És nem a párja, max a barátja, udvarlója, pasija.
A párod majd akkor lesz, mikor együtt éltek, egyedül tartjátok el magatokat!
Haat koszi a valaszokat. Nem valami pozitivak...
Mind ketten falun elunk mas mas faluban, 200km-re egymastol, de mind kettonk olyan csaladban nott fel ahol alap dolog a hazassag, az eskuvo a csalad alapitas. Es lehet azt mondjatok hogy fiatalok vagyunk de ha hiszitek ha nem itt nallunk a lanyok atlag eletkorban 16-19evesen ferjhez mennek, a fiuk pedig 19-22evesen megnosulnek. Es a tapasztalatok azt mutatjak hogy bar nagy varosokban ez "korainak szamit" falun erettek a hazassaghoz, es nagyon ritka eset a vallas. Raadasul a szuleinknek sincs semmi ellenvetesuk az eskuvoi terveinkel kapcsolatban. Tamogatnak minket. Az en szuleim is 18-20evesek voltak mikor eskudtek. Most pedig 40 eve mar hazasok.
Szoval koszonom a valaszokat es hogy megakartok ovni a "csalodastol" de 2 labbal allok a foldon, es nagyon szeretem mar tobb mint 2 eve a baratomat. Es igen, bar nallunk mas sorrendbe kerultek a dolgok, ettol fuggetlenul nagyon komolyan gondoljuk a dolgot, es vqloban egyutt szeretnenk elni. (Barmilyen hihetetlen es meseszeru is ez nektek. ) :) A kerdeseimre a valaszokat tovabbra is varom azert. Es koszi. Ment a zold kez.
Ezmelyik faluban van?????
Tényleg érdekel, mertven is faluról származom,és a párok23-30 között házasodnak zömével
(23 ésesen szinte kizárólag azok, akik nem mentek továbbtanulni, tehát 23 ra van mögöttük pár év munka, és van lehetőségük az önálló életre.
Vannak páran, akik később, de ilyen mindenütt van.
Pediga az én szüleim is 21 körül voltak, együttvannak 30 éve lassan, a nagyszüleim 14-17 évesen jöttek össze, 16 múlt a mama amikor házasodtak, de ez 55 éve volt!!!! Nem 2013-2014-ben.
Tehát hol van olyan falu, ahol a 16-18 évesek kapnak munkát, hogy eltartság magukat, és saját családjuk, lakhatásuk legyen? Ahol mindenki ezt meg tudja tenni, nem 1-1 elszigetelt eset van?
O szlovakiaban el, marcelhazan en pedig Magyarorszagon kunbajan.
Mind2 csalad mar ult ossze a terveinkrol beszelgetni es mind2 csalad tamogat minket. Es ugy nez ki en fogok marcelhazara, szlovakiaba koltozni. :)
Marcelházára évekig jártam, mert az exem odavalósi..
Tt aztán tuti nem házasodnak 10-enévesen..
Aki teheti jön Magyarországra vagy mashova külföldre tanulni..
Az exem is ide járt gimibe, a tesőja, unokatesója is (mind Marcelházán laknak) ésitt is fgytatták az egyetemi tanulmányaikat.
A máisk unokatesó pedig Prágába ment tanulni, nemzetközi tanulmányokra... A házasság mindannIuknak a suli utánra várható...
/ a csapatból csak én vagyok azőta csak házas, természetesen van többjüknek tartós párkapcsolata/
Én 26 vagyok, az exem 27 a elsoroltaknközül a legidősebb 29...(de ő orvosira jár, úgyhogy pár évig még nem gondolkodik házasságban, 3 évet kihagyott, úgyhogy sok van hátra neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!