Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2015majusaban lesz az eskuvom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2015majusaban lesz az eskuvom. Szerintetek az nagyon messze van meg?

Figyelt kérdés

A parommal megbeszeltuk hogy tavaszi eskuvot szeretnenk. Igy aztan kituztuk 2015 majusat eskuvoi idopontnak. Eljegyzesrol a parom nem szeret velem beszelni, mert azt o teljes titokban akarja tartani. Szoval szerintetek szamithatok 2014-ben lanykeresre, vagy szerintetek mennyi idovel az eskuvo elott kell megkerni a lany kezet?

Masik kerdesem, hogy en most 2014 januarjaban tudok barhogy is keszulni a majusi eskuvomre szerintetek vagy varjak meg az elokeszuletekkel? Ha mar ilyenkor is el lehet kezdeni keszulodni, akkor szerintetek mivel kezdjem? A valaszokat elore is koszi. En 18/N a parom 21/F :)

2014. jan. 3. 18:41
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
Addig 15x szét is mehettek.
2014. jan. 13. 14:27
 32/51 anonim válasza:
Ha szeretitek egymás és nem terveztek gyermeket , szerintem nincsen messze !!!
2014. jan. 13. 16:44
 33/51 anonim válasza:
100%
Marcelháza? Nagybátyám szülőfaluja, tuti nem házasodnak annyi évesen :D
2014. jan. 13. 16:47
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

Tudom,nem fog tetszeni amit mondok, de még nagyon fiatalok vagytok, ami nem akkora probléma, de nekem úgy tűnik, hogy te inkább az esküvővel járó szervezés izgalmát, a ruhapróbákat, dekorációt, helyszínválasztást szeretnéd ennyire. Abból gondolom ezt, hogy te akár már most elkezdenél készülni egy majdnem másfél év múlva esedékes esküvőre.

Az meg hogy elméletileg még meg se kérte a kezed, de te már szerveznél.... egyébként ha már a család tud erről a dátumról, akkor úgy is vehetjük, hogy már megvolt az eljegyzés, csak ti kihagytátok a "kötelező" részt.

2014. jan. 13. 16:53
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
18 és 21 éves, 200km és egy országhatár köztetek. Találkoztatok már egyáltalán?
2014. jan. 13. 16:57
 36/51 anonim ***** válasza:

engem is az érdekelne mint az utolsót

hogy ismerkedtetek meg? hányszor találkoztatok eddig?

vallásosak vagytok?

2014. jan. 14. 22:38
 37/51 anonim ***** válasza:
33%

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, ha komolyan gondoljátok, és a szüleitek is támogatnak titeket, akkor egyáltalán nincs messze a 2015 május.

Az időpontot, helyszint, érdemes kitűzni, lefoglalni, ha vallásosak vagytok akkor a templomot is lefoglalni, esetleg még a ruhát. Innentől már minden attól függ mekkora esküvőt akartok, minél kisebbet annál később ráértek szervezkedni pl.: lefoglalni a szolgáltatókat, éttermet, meghívót küldeni. Az eljegyzés szerintem is igazából már megtörtént köztetek, hiszen megbeszéltétek, hogy összeházasodtok, szüleiteket is erről tájékoztattátok. Ez az eljegyzés, a gyűrű csak formaság. Ha gondoljátok elmehettek megvenni a karikagyűrűket, és hordhatjátok az esküvő előtt is. Ha a barátod azt mondta, szeretne meglepni egy köves gyűrűvel is, akkor arra meg bármikor számíthatsz!

(És csak hallkan jegyzem meg, nem mindenki a karrierépítésben látja a jövőjét. Szerintem nincs semmi baj azzal, hogy fiatalon házasodtok. Sőt nagyon szerencsések vagytok, hogy a szüleitek támogatnak ebben titeket, hiszen valljuk be szülői támogatás nélkül ilyen fiatalon esélytelen egzisztánciához jutni, ha csak nem örököl az ember. És amikor valaki 19-20 évesen együttél valakivel? Annak is elköteleződésnek kellene lennie, nem csak együttlakásnak! Szerintem azért vannak bőven irigyeitek is! Nekem az sokkal kritikusabb, hogy fiatalok vagytok, és 200 km-ra laktok egymástól. Az jut róla eszembe, hogy nem sokat találkozhattatok, nem lehet túl sok közös élményetek, tapasztalatotok, hiába 2 éves a kapcsolat... de ez csak az én véleményem, ti tudjátok) Sok boldogságot nektek!

2014. jan. 15. 18:14
 38/51 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Foleg az utolsonak. :) Igen vallasosak vagyunk, es altalaban 2-3hetente hetvegente talalkozunk a parom munkajatol es idobeosztasatol fuggoen. :)
2014. jan. 19. 12:44
 39/51 anonim válasza:

Kicsit messze van de egy két dolgot el kell kezdeni szervezni mert pl a legjobb ceremóniamestereknek már idénre nincs szabad hétvégéjük!!!

Tegnapi esüvőkiűllításon kérdezgettem azóta, akinek nem volt már szabad a mi időpontunk ajánlott 2 másikat de már azoknak sem volt szabad, ők ajánlottak 2 másikat abból talán az egyik ok...

2014. jan. 20. 13:58
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

Tehát havonta egyszer 2 napot találkoztok, és már az esküvőt tervezitek?

Persze tudom régen sem laktak együtt az emberek házasság előtt, de én nem mernék így belevágni.

2014. jan. 20. 14:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!