Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2015majusaban lesz az eskuvom. Szerintetek az nagyon messze van meg?
A parommal megbeszeltuk hogy tavaszi eskuvot szeretnenk. Igy aztan kituztuk 2015 majusat eskuvoi idopontnak. Eljegyzesrol a parom nem szeret velem beszelni, mert azt o teljes titokban akarja tartani. Szoval szerintetek szamithatok 2014-ben lanykeresre, vagy szerintetek mennyi idovel az eskuvo elott kell megkerni a lany kezet?
Masik kerdesem, hogy en most 2014 januarjaban tudok barhogy is keszulni a majusi eskuvomre szerintetek vagy varjak meg az elokeszuletekkel? Ha mar ilyenkor is el lehet kezdeni keszulodni, akkor szerintetek mivel kezdjem? A valaszokat elore is koszi. En 18/N a parom 21/F :)
Jajj 21 éves koromig volt meg nekem is a kapcsolatom.
Tervezgettünk, alig vártuk a suli végét, és hogy gyerekünk legyen stb..
Ekkor jöttünk rá, hogy ami addig nagyon szuper volt, az nem eleg az életre. Ekkor kezdett a szemelyiségünk kiforrni.
Ti tulajdonképpen gyerekkorotok őta (te minimum) együtt vagytok.
Nagyon sok dolog van még előttetek, ami lehet majd a házassag, de lehet hogy telejesen külön utakra mentek.
Ilyen korban még nagyon sok idő a 1,5 év..
Én azt hittem, hogy az időpont eldöntött, hisz így tetted fel a kérdést.
Nagy botorság úgy elkezdeni akármit szervezni, hogy még meg sem kértek...
Én is tudtam hogy egyszer el akar venni a férjem, megsem szerveztem addig, amíg az egyszerből valós időpont nem lett..( pedig az első alkalmas időpont után 1,5 évvel törtent meg)
3# 5#
15
Miért irigykednék? Nm szívesen enek újra 18- 21 sem.... 23 már talán:)
Boldog vagyok, nem olyan régen házasodtam.
18 évesen szétment egy kapcsolatom, majd lette gy nagyon boldog, ami vegül szétment, de közös megegyezéssel, barátokként. (Még az esküvőre is meghívtuk)
Nem irigykedünk, csqk felhívjuk a figyelmét arra, hogy nem biztos, hogy lesz esküvője akoor amikor gondolja, védeni prőbaljuk.
Az jobb, ha most megszervezi félig az esküvőjét, a nemlétező időpontra?
"Rossz olvasni a sok irigykedőt. :( "
Mire is kell irigykedni? 2014 januar 3 van. Egy 18 eves lany, akinek meg meg se kertek hivatalosan a kezet tervezgeti a 2015 majusi eskuvojet.... Ez azert nagyon almodozos kategoria, nem gondolod? Persze kivanom, hogy sikeruljon, de irigy ugyan mire lennek?
nem értem, ha már előre, együtt megbeszéltétek, hogy összeházasodtok, kitűztetek egy időpontot is, akkor miért kell, hogy titokban kérje meg a kezed? Nem fog gondolom váratlanul érni a dolog :D
ez ált. fordítva szokott lenni. Nekem ez így fura...
És igen, még iszonyú messze van az a bizonyos május...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!