Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meghívnátok olyan embert az eskuvore, akit nagyon utáltok, de kozeli családtag?
Mi kedvesem édesapját sem fogjuk meghívni, mert végig a kapcsolatunk ellen volt és áskálódott. Az esküvőnket mi fizetjük, az a mi napunk, az a lényeg, hogy mindketten jól érezzük magunkat.
Csak olyan embereket hívunk meg akik mindkettőnk számára fontosak. Lehet, hogy sértődés lesz belőle de nem érdekel. A mi napunkon jól akarjuk magunkat érezni, nem pedig feszengeni nem kívánt vendégek társaságában.
Én a sógornőmet nem láttam szívesen az esküvőn. Mivel a férjem testvére, ő meghívta, de csak illendőségből. De ha rajtam múlik nem jött volna el.
Utáljuk egymást. A férjem szerint irigy a kapcsolatunkra, mert ők csalják egymást a férjével, nem is szereti a pasit. Folyton balhéznak, Nem boldogok. Nem is értem miért jött el. Úgyis leszólta a kapcsolatunkat már az elején...
A nagybátyját, annak feleségét, és az unokatestvéreit nem hívta meg a férjem, mert utálja őket. Ők mégse közvetlen családtagok.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!