Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti meghívnátok olyan embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meghívnátok olyan embert az eskuvore, akit nagyon utáltok, de kozeli családtag?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretem, de sajnos a rokonsag és a kozli csaladtagok eroskodnek, hogy úgy illik...
2013. dec. 22. 20:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Mivel a párod rokona, neki kell döntenie ez ügyben. Ha a párod úgy ítéli meg, hogy nem akarja a testvérét nehéz helyzetbe hozni azzal, hogy a felesége nem jöhet (mert kellemetlen lehet magyarázkodni a feleségének, hogy miért is van eltiltva), akkor fogadd el a döntését. Mert ez lehet, hogy éket verne a párod testvére és a felesége közé, de akár még a párod és a testvére közé is.
2013. dec. 22. 23:10
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
azért a vőlegény tesójának a feleségét elég erős lenne kitiltani a lagziról... arról menne a pletyka egész éjjel, hogy miért nincs ott, és ha valaki elmondja, te 'tiltottad' ki, az egész családba tüske lesz...
2013. dec. 23. 00:04
 13/15 Nádszálkisasszony ***** válasza:

Mi kedvesem édesapját sem fogjuk meghívni, mert végig a kapcsolatunk ellen volt és áskálódott. Az esküvőnket mi fizetjük, az a mi napunk, az a lényeg, hogy mindketten jól érezzük magunkat.

Csak olyan embereket hívunk meg akik mindkettőnk számára fontosak. Lehet, hogy sértődés lesz belőle de nem érdekel. A mi napunkon jól akarjuk magunkat érezni, nem pedig feszengeni nem kívánt vendégek társaságában.

2013. dec. 23. 08:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet áll majd-majd fenn (mostohaszülő), és udvariasságból meghívom, persze, max. csinál, amit akar.
2013. dec. 25. 07:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Én a sógornőmet nem láttam szívesen az esküvőn. Mivel a férjem testvére, ő meghívta, de csak illendőségből. De ha rajtam múlik nem jött volna el.

Utáljuk egymást. A férjem szerint irigy a kapcsolatunkra, mert ők csalják egymást a férjével, nem is szereti a pasit. Folyton balhéznak, Nem boldogok. Nem is értem miért jött el. Úgyis leszólta a kapcsolatunkat már az elején...

A nagybátyját, annak feleségét, és az unokatestvéreit nem hívta meg a férjem, mert utálja őket. Ők mégse közvetlen családtagok.

27/N

2013. dec. 29. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!