Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mennyire aggódtok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire aggódtok az időjárás miatt?

Figyelt kérdés
Nektek mikor lesz?Milyennek képzelitek el az ideális időjárást az esküvőtök napján?A júniusi hónap nekem annyira szimpatikus de félek hogy nagyon esős lesz!Szerintetek?Nem szeretnék hőséget de nagyon sok esőt sem!
2013. dec. 8. 20:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Ha belegondolok, utólag iszonyatosan mindegy, hogy aznap milyen idő volt. Már nem is emlékszem rá, hogy kint esett vagy fújt. Az események az anyakönyvvezetőnél és a templomban történtek. Fedett hely volt az mindig.
2013. dec. 8. 20:14
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Attól függ, hányadikán lesz? Nekem júniusban van a szülinapom, és aznap mindig ezer ágra süt a nap, forróság van, és esszük a cseresznyét :) lehet, hogy előző nap esik az eső, de az én napomon mindig süt a nap! :)

nekünk szeptemberi esküvőnk lesz, azért választottuk, mert akkor már nincs hőség. Ha esne az eső, igazából az sem zavarna, én szeretem az esőt. :) Nem aggódom az időjárás miatt, csak ne legyen 10 fok azért, mert akkor meg fogok fagyni :D

2013. dec. 8. 20:18
 3/14 A kérdező kommentje:
és a szülinapod hanyadikán van?:) hőség van olyankor vagy csak h mindig süt a nap!?
2013. dec. 8. 20:22
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Én felkészültem mindenre. Legalábbis azt hittem...

Vettünk takarófóliát (amit a festők használnak letarkarni ezt-azt), ha ömlött volna az eső, azt tekertük volna a ruhámra, hogy ne menjen tönkre.

Nem kellett. Viszont a fotózáson pecsenyére sültem, mert arra senki nem gondolt, hogy májusban, az első napsütéses, meleg napon 11 és 1 között én nem mehetek napra fedetlen vállal... Iszonyú piros lettem. Csak az arcom nem égett le, mert a "vakolat" elég vastag volt... :)

De ez csak egy apró részlete volt annak a napnak, és legalább van min röhögni utólag. :)

2013. dec. 8. 20:25
 5/14 A kérdező kommentje:
légyszi pontos dátumot is írjatok!
2013. dec. 8. 20:27
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk szeptember közepén volt még régebben, akkor éppen a hidegtől és az esőtől rettegtem, mert szabadtéri volt a szertartás is (egyházi és a polgári). AZtán hűvös volt ugyan, de az adrenailntól állandóan melegem volt.:)
2013. dec. 8. 20:32
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
amit nem tudsz befolyásolni az miatt ne aggódj...
2013. dec. 8. 20:39
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Nekünk idén július 13-án volt a lagzink. Csodálatos időt kaptunk, hétágra sütött a nap, egy csepp eső nem esett, de nem is volt tikkasztó meleg. Előtte én is aggódtam emiatt, én mindenképpen a fedett lagzit ajánlom, nehogy a szakadó eső vessen véget egy jó bulinak. Eső eshet márciusban és augusztusban is. Konkrétan bármikor, sajnos ez kiszámíthatatlan.
2013. dec. 8. 20:42
 9/14 anonim ***** válasza:

Én pont ezért tettem novemberre az esküvőmet és gyönyörű késő őszi időnk volt!

Utálom a kánikulát. Nyári esküvő szóba sem jöhetett nálam. Még az eső sem zavarna.

2013. dec. 8. 21:19
 10/14 anonim ***** válasza:
1997. április 27-én volt az esküvőnk, alattunk hó, felettünk meg virágzott a cseresznyefa...
2013. dec. 8. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!