Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem aggódtok, hogy a párotok...

Nem aggódtok, hogy a párotok lángolást érez majd más iránt?

Figyelt kérdés

A minap elgondolkodtam, hogy a mi 4 éves kapcsolatunk jól működik, szeretjük egymást stb. De mi lenne ha jönne egy csinos kollegina vagy egy szomszéd fiatal csaj, és a férjem akaratlanul is fellángolna érte. Tudjátok, az a "pillangók a gyomorba"-dolog, ami a kapcsolatok legelején van. Tudom, hogy nem csalna meg, hiszen egy lelkiismeretes emberről van szó, de az érzésekről nem tehet az ember. A cselekedeteket persze kontrollálni tudjuk, de én ezektől az érzésektől félek. Nem akarom elveszíteni őt lelkileg...

Ti nem féltek az ilyesmitől?

2011. szept. 3. 09:45
1 2
 1/11 Black_Star* ***** válasza:
100%
Szerintem minden normális kapcsolatban benne van az ettől való tartás! Én 7 éve vagyok együtt a párommal és iszonyatosan félek attól, hogy ez be fog következni.Eöbb vagy utóbb biztosan, de mi mindent megbeszélünk egymással, ugyh nem okoz(na) gondot a párkapcsolatunkban.
2011. szept. 3. 09:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

ez ugyanúgy működik visszafelé is, veled is megtörténhet, és aggódhatna a párod is ezen

amúgy én nem tartok ettől, végülis tényleg bármikor megtörténhet, az én párom kifejezetten csinos nőkkel dolgozik, mégsem jutott még eszembe :)

2011. szept. 3. 09:58
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Amíg bizalom van, nem gondolkodom ilyen dolgokon. Ha bizalom nincs, semmi sincs.
2011. szept. 3. 10:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Bizalom van... Ezért mondtam, hogy sosem csalna meg. Ez azonban nem bizalom kérdése, mert maga az alany sem tehet az érzésről.
2011. szept. 3. 10:03
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

mivel az én párom általában ribanc*nak tartja a nőket, akik szolidak azokat meg észre sem veszi, és mivel annyira bizalmatlan, hogy anno velem sem akart ilyen alapon összejönni, hogy mert nem tudna bennem megbízni, és nekem keményen kellett dolgoznom a bizalmáért, hogy a párja lehessek és hogy megszeressen, ilyen alapon bennem nemigen van félsz.

tekintve, hogy én azt sem tudom hogyan kellene lenyúlni másnak a párját - az gondolom még keményebb munka.

2011. szept. 3. 11:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

ti hogyan jöttetek össze?

egyből omlott a karjaidba?

2011. szept. 3. 11:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Ő kezdeményezte az ismerkedést, és ő közeledett hamarabb. De ahogy jobban kiismertem nagyon beleszerettem. Egy év után jöttünk össze, mert más városban tanultunk és nagyon ritkán találkoztunk. (3 hónaponta)
2011. szept. 3. 12:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy ez valóban megeshet, de ha igazán kötődik hozzád a párod (mégha már nem is lila ködösen), stabil a kapcsolat..stb, akkor ezt szépen lerendezi magában félrelépés nélkül és melletted marad. Ha pedig elmegy? Akkor menjen, bármennyire is fáj, mert arra utal, hogy sose volt meg nála az erős érzelmi alap irántad. Én hiszek abban, hogy meg lehet találni azt, akivel tényleg megingathatatlan a kapcsolatunk, bár én idealista vagyok, de nem bánom.
2011. szept. 3. 12:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

állítólag amikor a férfi magáról beszél, figyelni kell, mert mindent elmond magáról

pl ha az exről beszél, vagy az akkori hódító idejéről, stb - önmagát adja

pl. az én párom egyszer megszólalt boltban, egy hostess mellett mentünk el, hogy ha ő szép lányt lát, nem merné megszólítani

hát nem mentem bele, hogy miért gondolkozik ilyenen, de rosszul esett, de legalább lejött az, hogy nem rohangál lányok után az biztos.

2011. szept. 3. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én pasiból vagyok, így gondolom:

szóval amikor kapcsolatba voltam, is megnéztem másik csajokat, meg hülyéskedtem velük. igen, csini csajok voltak, és el is képzeltem mit tennék velük... Ezzel nem lehet mit tenni, a pasik ilyenek.

Te, mint a fickó párja, viszont akkor is sokkal közelebb állsz hozzá, jobban tudod mit szeret. Símán képes vagy "visszahódítani" a pasit, hogyha megnézett egy másik csajt. Jól szeretgesd meg úgy általában is, eszébe nem fog jutni hogy elhagyjon.

(gondolj bele, egy átlagos pasi kb 200 lányból egynek kell. a csajok legszívesebben csak a kedvenc filmsztárjukkal feküdnének le, őrült nagy az igényük. ha nagynehezen találtam egy csajt akinek mégis kellek, akkor minek rontsam el a működő kapcsolatot? túl kockázatos.)

Persze ha meg nem bírod megtartani, akkor úgyis megette a fene az egészet már régen...

2011. szept. 3. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!