Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ó engem mindig lepontozmak ez miatt, de hàt ha erre tettek
fèlre olyan nagy szeretettel gyűtöttek mièrt ne hasznàltam volna fel, ahogy aumokatesóm, batyam...ès peesze a hugomnak is jàr. Felre volt tève a rèszem nekem is a fizetèsemből,abból kezdtük el a lakasfelújítàst, meg azerencse mert a naszútról màr 3 jöttünk haza...
Mi még csak tervezzük. Mi fogjuk fizetni, de nem is lesz akkora óriási lagzi. 500-ból simán kijön, sőt talán még kevesebből is. Csak polgári esküvő lesz, párom nem vesz új öltönyt, az én ruhámat varratni fogom ismerősömmel, aki nekünk anyagárban dolgozik (tehát max. 20ezer, attól függően, mennyire lesz díszes). Ezen kívül a cipő meg a fodrász kell, sminkelni én fogok magamnak (szerencsére tudok, nem akkor lesz a kezemben először alapozó). 20-30 fő lesz a lagzin. Elmegyünk majd egy étterembe, ott kell termet bérelni, mert szeretném, ha zártkörű lenne... külön dekor nem lesz, szóval ételért-italért kell fizetni meg a tortáért. Tömény alkohol nem lesz, zene sem.
Ami egy kicsit húzósabb lesz talán, az a fotós. Mindenképpen művészi, igényes képeket szeretnék, nem valami lelkes hobbifotóst, akiben a lelkesség több, mint a tehetség... videósunk nem lesz.
Ezt szerintem ki tudjuk hozni a spórolt pénzünkből a párommal. És megmondom őszintén, nagyobb, díszesebb esküvőre nem is vágyom.
Mi fizettünk mindent. Csak a legszűkebb családtagok és legjobb barátok voltak ott. Aztán egy ebéd, ahol mindenki azt evett amit akart.
100.000ft alatt kijött az egész.
Engem a hányinger kerülget a milliós esküvőtől lagzitól, szaloncukor ruhától. Sose akartunk ilyet a férjemmel.
holnap lesz 2 éve:)
27/N
de szépen leszavaztak amiért nem a szüleim pénzéből élősködtünk az esküvőn:)
15-en voltunk
Egy olyan étteremben ahol pizzát és rendes kaját is lehetett rendelni. ezért mondom hogy szabadon volt választott. Italokkal együtt 30.000 ft volt a kaja.
utolsó előtti voltam.
Nem szerepelt a kérdésben, hogy hányan voltak. Akkor minek írjam ki?
Nekünk ennyi volt a nagyon szűk család és pár barát jelenléte. Amúgy 7 ember hiányzott a meghívottak közül, mert vagy dolgoztak, vagy pl unokahúgom beteg volt, vagy csak kifogásokkal jöttek. Vagy azt mondta jön, aztán mégse jött...
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!