Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy bírtátok az esküvőtöket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírtátok az esküvőtöket ki ilyen melegben? Milyen praktikátok volt?

Figyelt kérdés
Köszönöm :)
2012. jún. 20. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
Nyár van. Nem várhatod, hogy -5 fok legyen.
2012. jún. 20. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk augusztusban lesz a lagzi és légkondis termet béreltünk. A szertartást meg fél 6ra tettem, akkor talán már nem lesz annyira meleg. A fotózás mondjuk 2kor lesz, de a tűzoltóságon, szóval ha meggyulladunk a nagy melegben, akkor közel lesz a segítség :D
2012. jún. 20. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
hát nekünk ebből a szemszögből szerencsénk volt, mert kb 16 fok volt jún. 2-án, egy picit az eső is csepergett. sajnos nem tudok jó praktikát mondani, de sok boldogságot kívánok! :)
2012. jún. 20. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
szintén aug, fotózás a dög melegben, aztán a szartartások. de ezzel a fotózással kell kezdenem vmit, mert a mai állás szerint hőgutát kapunk kint mind :) én viszek magammal sok ásványvizet, törlőkendőt, dezodorokat, sminkkészletet, parfümöt, hátha legalább a komfortérzetünkön javít. a szertartás 4kor és 5kor lesz, szóval szükségünk is lesz minden praktikára.
2012. jún. 20. 16:23
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Előre gondolni kell erre, hogy dög meleg lehet, ezért nem kell júliusra meg augusztusra szervezni az esküvőt. Inkább őszre, mikor már nincs kánikula, de szép minden.
2012. jún. 20. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

nekem ugyan esküvőm nem volt még se nyáron, se télen, de pár eü tanácsot adnék:)

1. ilyen melegben az alkohol hamar kiüt, frissítőnek érdemesebb inkább jégkását, limonádét felszolgálni, meg fagyit.

2. legyen mindig víz készenlétben, nem csak lehűtött és mindenki számára legyen elérhető! akár az igen kimondásának pillanatában is :)

3. légkondival óvatosan, van aki érzékeny rá. érdemesebb valami alapból hűvös helyre menni mulatni (erdő, pince), vagy este tartani a lagzit, mert van aki nagyon érzékeny a légkondira, okozhat rosszullétet, ájulást is!

4. bizonyos könnyen romló, Salmonella-táptalaj fogásokat (jellemzően bármi, amiben lehet nyers tojás, vagy gyümölcsleves stb) jobb kihagyni a menüből.

5. érdemes hanyagolni az abroncsos szoknyákat, állig begombolt viseletet. nem kell szenvedni a szépségért! ;)

2012. jún. 20. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk júliusban lesz, én vízzel, dezodorral és púderrel készülök, de egy legyezőn is gondolkodom, persze esőre is készülök és vettem csodaszép esernyőt is :)
2012. jún. 20. 18:21
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
A mi esküvőnk napján is 40 fok volt napon. A házasságkötő teremben jó idő volt, hisz az egész hivatal klimatizált volt, a lakodalom helyszínére autóval mentünk, a násznép legtöbbjének szintén légkondis autója volt. Az étterem amit kibéreltünk a lakodalom napjára szerencsére szintén klímás volt. A fotósunk egész nap jelen volt, és bár a fotózást 3-ra terveztük, mivel akkor volt a legmelegebb így úgy döntöttünk, inkább később, estefele fotózott minket, ami naplementéig húzódott, akkor születtek a legszebb képek. Vízparton voltunk, csodás képek lettek így. Mi azért is gondoltunk a klimatizálásra szervezésnél, mert például mindkettőnk édesapja szívbeteg, így mi nagyon féltünk, hogy a hőségtől bármi bajuk eshet, meg persze ottvoltak az idősebb mamák, papák. Szerencsére mindenki nagyon jól érezte magát, nem kaptunk hőgutát. :)Nálam pedig a kistáskámban voltak olajfelszívó kis lapocskák, és púder, amivel gyorsan fel tudtam frissíteni a sminkem (ez egyébként a hétköznapokon is alapfelszereltsége a táskámnak, csodaszerek).
2012. jún. 20. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejött a testpermet. Van olyan, ami citromos, citromfüves, az jó fél óráig lehűsített júliusban.
2012. jún. 21. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!