Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választottátok ki, hogy hol tartsátok meg az esküvőtöket, lagzitokat? Jó döntés volt?
3 hét múlva kiderül.
Minél kevesebb családtagnak kelljen utaznia.
Helyszín: beférjünk, plusz a költségek.
100 felett leszünk.
beférjünk (120fő)
be lehessen vinni a bort, rövidet és a sütiket
ne kelljen rengeteg dekor - legyen valami alap dekoráció
magának a helynek a külleme, szolgáltató viselkedése, személye
kaja-ital ár (ez volt a legfontosabb szempont)
ne kelljen utazni, vagy ne sokat (végül 20km-t kellett menni)
a 120főre 490e-20e borravaló-t fizettünk, kaja+pia, rengeteg volt, rengeteget hoztunk haza, bor+pálinka házi volt, töményre összesen 30E-t költöttünk, zusammen kb. 4500-4700ft-ra jött ki MINDEN kaja+pia /fő.
Számunkra az ár is mérvadó volt, meg persze, hogy elférjünk, de azért a hely se legyen túl nagy, étteremben volt. Belehessen vinni a rövid italokat, süteményeket. Lehető legjobb döntés volt, jó fejek és ügyesek voltak a szakácsok, felszolgálók.
55 fő volt jelen, 5300 Ft/fő.
Nekem külföldön volt az esküvőm, így igen szűkkörű volt. Párom külföldi. Az Ő családja volt jelen, és a közös barátaink, plusz anyukámék skypeon :) Mi itthon tartottuk, az udvaron, nagyon szépen fel lett díszítve, mi sütöttünk, főztünk, plusz a vendégek is hoztak. Én kifejezetten örültem annak, hogy otthon, kevés emberrel volt, sosem szerettem a figyelem középpontjában lenni, így is nagyon zavarban voltam. Szóval mi így olcsón jöttünk ki, és jól is éreztük magunkat :)
23/N
Jó döntés volt, nagyon elégedettek voltunk. Több helyen voltunk. Fontos volt, hogy közel legyen a templomhoz, legyen Budapesten, mert sok helyről jöttek a vendégek és ott tudtuk megoldani a szállást mindnekinek, illetve az, hogy legyen kerthelység.
Étel 5000, ital 3500/fő, a rövidet és a sütiket vittük.
75-en voltunk.
2012. júliusában volt
nem értem, mi volt a lepontozandó a válaszomban...
(2es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!