Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak aláírós esküvőnk lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak aláírós esküvőnk lesz, DE! Lesz zene és koccintás az Anyakönyvvezető előtt. Ti milyen zenét választottatok?

Figyelt kérdés

Kaptam egy listát, könnyűzenék, komolyzenékről. 3-at kell választani.

Segítenétek, hogy ti mit választattatok egy egyszerű aláírós esküvőnél?

Vendégek nem lesznek, csak tanúk.

Csendben mégsem akartam bevonulni, ezért kértük a zenét.

2012. jún. 10. 21:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Illetve szerintetek ilyenkor egy icipici virágcsokor "kellene"? Nekem tetszene, de az már túlzás lenne?

Csinos ruhában leszünk, aláírjuk és megyünk.

Otthonra pedig egyszerű esküvői tortát szeretnék és délutánra egy-két ismerőst meghívni.

Szerintetek ez így jó ötlet?

2012. jún. 10. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mehet a virágcsokor, és az ötlet további része is jó. Zenére nem tudok neked pontosan választ adni, mert attól függ, hogy vidám, vagy inkább komoly, hatásos zenét szeretnétek.
2012. jún. 10. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
demjén ferenc-most kell el döntenem
2012. jún. 10. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
8%
sztem valaelyik nap menjetek be a templomba is.nem kell nagy felhajtás,elég a vőlegény+menyasszony is:-))
2012. jún. 10. 21:42
 5/11 A kérdező kommentje:

De a fő gondom a 3! zene kiválasztásával van.

Oké, bevonulunk arra zene, de utána miért kell még zene?

Nem mertem az Anyakönyvvezetőtől megkérdezni.

2012. jún. 10. 21:42
 6/11 A kérdező kommentje:
A templomba? Oda is kellene mennünk?
2012. jún. 10. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert a beszéd alatt is megy zene, meg a kivonuláskor. gondolom én. Vagy a pezsgőzés alatt.
2012. jún. 10. 22:08
 9/11 anonim válasza:

itt nagyon jó esküvői zenék vannak összeszedve mindenféle stílusban:

[link]

2012. jún. 11. 10:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Első zene nekem a klasszikus bevonuló zene volt, az aláírás alatt Gyűrűk Ura zene a férjem miatt vagyis Enya (May it be) szám volt a harmadik pedig Sinatra -Love and Marriage (Rémrendes család intro) mert imádjuk a sorozatot, plusz maga a szám a házasság erejéről szól, hogy nem lehet a két felet szétválasztani soha semmi áron :) Az önkormányzatnál mondták is hogy nagyon kevesen válasszák pedig jó kis szám. Nekünk nagyon tetszett, továbbá az is jó volt, hogy a sok meghatódott barát és rokon az utolsó számnál felnevetett.
2012. jún. 11. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!