Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből finanszíroztátok az esküvőtöket?
Közös spórolt pénzünkből.
2013. dec. 6. 20:19
Havonta félretettünk egy fix összeget, mindent mi fizettünk, nem volt szükségünk segítségre. Nem volt könnyű, de végül sikerült! 5 hónapos házasok leszünk 13-án.
2013. dec. 6. 20:23
Összespóroltuk,egyedül a ruhámat állta anyukám(70e).Kis esküvő volt(22 fő)400e volt mindennel együtt.Nem volt semmilyen fényűzés.
2013. dec. 6. 20:31
2013. dec. 6. 22:57
A fizetésünkből. Nagyjából 2-3 havi fizunk ment rá, 5 millióba került az esküvő. Nem kellett a megtakarításainkhoz nyúlni, mivel nem egyben kellett ezt az összeget kifizetni, hanem egyszer a virágokat, egyszer az éttermet, stb. Ezek szépen kijöttek a havi fizunkból, csak néhányszor előfordult, hogy nem tettünk félre semmit.
2013. dec. 6. 23:29
A keresetünkből, azaz az erre félretett pénzünkből.
2013. dec. 6. 23:47
Nem tudom itt miért csak annak hasznos a válasza, aki nem kapott semmilyen szülői vagy rokoni segítséget. Miért fáj az egyeseknek, hogy a szülők tesznek pénzt félre azért, hogy esküvőt csináljanak a gyereküknek vagy adnak bele az esküvői költségekbe? Régen a szülők állták az egész esküvő költségét, legalább is az volt a szokás. És ha éppen valaki ma is így tesz, én azt gondolom, hogy az az ő dolguk!
Attól senki sem kevesebb.
Engem is lepontoztak, holott ez volt mind a két szülői részről a nászajándék, hogy beleszálltak a fele költségbe. De a másik felét mi álltuk. És ha a szülők nem szálltak volna bele, akkor is ki tudtuk volna saját zsebből fizetni az egész esküvőt. De ha nászajándékként felajánlották, mi elfogadtuk, a többi pedig ugyanúgy megmaradt, nem herdáltuk el hülyeségekre!
De hát ha ez valakinek fáj, nagyon tudom sajnálni.
2013. dec. 7. 10:21
Mi magunknak szerettük volna fizetni, sokáig spóroltunk rá, de a nagy részét nem mi fizettük. A vacsorát apukám, a ruhámat anyukám, a férjem ruháját az ő szülei, zenekarta anyukám, a tortát és a templomi esküvőt keresztapukám. A többi költséget mi fizettük, de az jóval kisebb volt.
2013. dec. 7. 10:43
Amikor 20 éves voltam kötöttem 5 éves életbiztosítást, havonta fizettem be 20.000 Ft-ot. 25 éves koromra, kb 1.800.000 Ft-ot kaptam készhez. 26 éves koromban volt az esküvőnk, addig befektettem állampapírba a pénzt, az további pénzt hozott. A férjemnek is volt megtakarítása. Ketten együtt gond nélkül ki tuttuk fizetni az esküvőnket és a nászutunkat is.
2013. dec. 7. 11:11
2013. dec. 7. 11:14
Kapcsolódó kérdések: